יש לי שאלה.

Woogyman

New member
יש לי שאלה.

כשפייפר לא מצליחה להקפיא את הרוח של אליאס לנדי בעונה השניה היא אומרת שהיא הקפיאה רוחות בעבר. מתי בדיוק? היא אף פעם לא הקפיאה רוח...

HuGo Hell

New member
אמממממ..

סם אם אתה לא יודע זאת איך אתה רוצה שאנחנו נידע?! *.* אולי עוד חור?!, כי פייפר אכן לא הקפיאה רוחות, לא בעבר לא בעתיד.. אני מנסה לחשוב אולי היא באמת הקפיאה רוח, אבל אני לא מוצא.. ומדברים על רוחות הם כמו אויר אז פייפר לא יכולה להקפיא אויר כמו שפרו לא יכולה להזיז אויר. גם הווגימן הוא סוג של אויר זה למה שפייפר או פרו הצליחו לעשות משהו!

Woogyman

New member
לא חושב.

פייפר לא מסוגלת להקפיא רוחות כי הן לא במימד שלה, כמו שפרו לא הצליחה להעיף את שד האשליה כי הוא היה במימד אחר. צריך כוחות מאוד חזקים כדי שהם יוכלו לעבור בין המימדים. הווגימן פשוט היה חסין לכוחות של המכשפות. אל תשכח שהוא היה עשן ואין ספק שעשן ואש פייפר כן יכולה להקפיא.

P3H2O

New member
זה באמת חור../images/Emo58.gif

אבל אולי היא התכוונה לקאלי שהיא הייתה סוג של רוח כשהיא השתלטה על אביבה כי ב 410 אז לולו ופראנקי אומרים לה שהם לא יקפאו כי הם רוחות אבל חבל שקול לא קפא ועז פראנקי היה יוצא ממנו או משהו

HuGo Hell

New member
קאלי היא לא בידיוק רוח ו..../images/Emo58.gif

לולו ופראנקי אמממ.. איך אתה רוצה שפיבי(לולו) תיקפא עם הכוחות של פייפר לא עובדים על מכשפות טובות?! אבל וקשר לקול(פראנקי) אין לי מושג..

Ophel McNeil

New member
אולי פייפר פגשה

רוחות והקפיאה בעבר, ופשוט לא ראינו. אל תשכח גם שבסך הכל בעונה הראשונה הבנות חדשות בעולם הקסם, וטועות המון פעמים, אז יכול להיות שהיא פגשה והקפיאה מישהו, שהיא האמינה שהוא רוח (הן גם היו בטוחות שאימא שלהן מתה ע"י מכשף).

HuGo Hell

New member
לא ניראה לי..

פייפר לא טיפשה ואממ.. אולי פייפר התכוונה קאלי היא הרי היית מין כזאת רוח {או שהיא היית שדה שכלואה במראה?}

Ophel McNeil

New member
פייפר לא טיפשה,

אבל פרו הייתה בטוחה שאם יהיו לה ילדים בנים הם יהיו נטולי כוחות, הבנות חשבו שאימא שלהן נהרגה ע"י מכשף, פרו חשבה ש*כל* הכוחות שלהן לא עובדים על מכשפות טובות, והיו להן עוד הרבה טעויות. אל תשכח שהן היו בסך הכל חדשות בעולם הזה, והכל נפל עליהן בבת אחת, ואפילו לא היה להן אור לבן שידריך אותם. טעויות זה רק דבר הגיוני.

HuGo Hell

New member
אממממממממ....

אז ככה.. מתי פרו חשבה שהכוחות עובדים על מכושפות טובות?! {בכול הכוחות} פייפר חשבה את זה ב1X02 שהיא ניכנסה לפאניקה כשהיא הקפיאה את המטבח. אז היא שאלה "מה אתן לא קפואות?!"

Ophel McNeil

New member
1X15.

(They walk inside and see Phoebe frozen.) Prue: Oh my. She’s frozen. Piper: Good. Prue: No, no, no. Remember OUR powers don’t work on good witches.

HuGo Hell

New member
חשבה נו..

זאת עונה ראשונה כמעט הכול לא היה הגיוני עכשיו הן יודעות יותר טוב {פרו היית יודעת הרבה יותר טוב, אבל היא מתה}

Ophel McNeil

New member
והנקודה שלי הייתה?...

שיכול להיות שפייפר פגשה מה שהיא חשבה לרוח, וטעתה!!!!

למעלה