יש לי שאלה..............

ofirush

New member
יש לי שאלה..............

טוב, אז הבנתי שהעונה הרביעית של מכושפות תשודר בערוץ סאטר וורלד, אבל תוכלו להגיד לי באיזה שעה? ויש לי שאלה טיפשית...... איזה ערוץ זה ערוץ סטר וורלד?????
תודה כפרות!

HuGo Hell

New member
אופירוש?! *שיעול*גנב*שיעול*

זה השם שלי!!! אני אופיר ועכשיו לתשובה! ^^ יש לך יס?! או כבלים? או ערוצי זהב?! אם יש לך "yes" אין את הערוץ סטאר וורלד אם יש לך כבלים רגילים, זה ערוץ 18 אם יש לך ממיר של ערוצי זהב, זה בערוץ 18 אבל ב28 ל7 או 27 ל8 ערוצי זהב משנים ערוצים בממיר אז ככה שאני חושב שגם את ערוץ 18 ישנו אז תחפש אותו! וזה בשעה 22:30 (לא יודע עם זה אותו שעה אצלינו אבל ב22.8.02 אני יודע באיזהנ שעות מדויקות יש מכעושפות לפי השעון שלנו! ^^

ofirush

New member
מה???? יש לי שאלה נוספת.......

תודה רבה! ערוץ 18 זה לא ערוץ מוזיקה? חשבתי שסטר וורלד זה ערוץ 15??????

HuGo Hell

New member
אוקי לי יש שאלות אליך!!

איזה סוג כבלים יש לך?! מתב, תבל, ערוצי זהב או יס?! כי במתב ותבל הערוצים שונים מערוצי זהב ו"יס" ו"יס" שונה מכולם ככה ש*רק* בכבלים הרגילים ושל ערוצי זהב זה ערוץ 18 בטוח 100% המתב ותבל אין לי מושג!! יש בכלל ממיר לתבל?! אני יודע שלמתב יש

HuGo Hell

New member
ד"א

15 - ערוץ ספורט 16 - ערוץ מוזיקה 17 - אין ערוץ בכלל 18 - star world

ofirush

New member
והנה התוצאה לפניכם:

אוקיי יש לי כבלים ואצלי זה ככה: 16 ספורט 17 נשיונל גאוגרפיק 18 ערוץ מוזיקה 15 סטאר וורלד!!!!!! הגיוני??????

HuGo Hell

New member
אז ככה..

יש לך כבלים רגילים והתחנות (ערוצים) של הטלוויזיה שלך לא מכוונים לפי הסדר אז לא חשוב רק ערוץ סטאר וורלד אמור להיות 18 זהו אבל תשאירי את זה ככה העיקר שתראי ^.~.

SaberTooth

New member
שאלה לי אלייך....

את מבינה אנגלית טוב
כי ערוץ סטאר וורלד הוא בלי תרגום, אז קחי את זה בחשבון.

למעלה