יש לי שאלה

טליה34

New member
יש לי שאלה

שבטח נשאלה כאן כבר כמה וכמה פעמים אבל עכשיו אני שואלת אותה.....
בעלי המתוק חוגג יומולדת בחודש הבא. אני מאוד רוצה להפתיע אותו, לשמח ולרגש. אבל עם זאת......לשמור את החגיגה הגדולה באמת - לשנה הבאה בה הוא מחליף קידומת. אנא מכם....אנשים טובים.....עיזרו לי.....

הצעה שלי...

שלחי אותו לטיול לבד לתאילנד, או ויטנאם יחד. חוויה מדהימה לגיל המעבר הזה. מצד שני גיל 40 נראה לי מפחיד לאללה... נראה לי שבגיל הזה,אני אתפשט ואכנס לים עמוק עמוק...עד הסוף...

ר ו ח

New member
חחחחחח מייקי....

הסוף לא חייב להיות מר ...אתה יודע. יש סוף מפתיע...

טליה34

New member
מייקי

חייבת להבהיר משהו - החגיגה הגדולה - בשנה הבאה. טיול לבד? הממממממ לא נראה לי שיסכים בלעדיי...... גם אם מאוד אנסה לשכנע אותו. פשוט לא האופי שלו. צריכה רעיונות לחודש הבא.... וחייבת להבהיר עוד משהו - דווקא נראה לי שבגיל 40 מתחילים חיים חדשים....בלי יללות תינוקות.....ראייה מפוכחת על החיים.....יציבות פיננסית או לפחות רגיעה מהשנים של המירוץ המטורף.....יציבות ובשלות נפשית....רוגע ובטחון בכל תחומי החיים. אני, בכל אופן, לא מפחדת.

טאקילה~*

New member
מייקי בדאלק...

לידעה,,גבר בשנות ה40+זה הזיון הכי קלאסי שיש. כשתיגדל תבין...

sahr12

New member
סליחה שאני מתערב.....חחחחחח

אני הייתי צובע את חדר השינה מחדש.......חחחחחח או עושה לו גרפיטי על הקירות....."מתה עליך" "חולה עליך" "גע בי".... ועד שנה הבאה....אלוהים גדול....איך אפשר לתכנן שנה מראש??

טליה34

New member
סערוני

לא מתכננת דבר לשנה הבאה. רק ציינתי עובדה פשוטה שרוצה לחגוג לו השנה אבל לא גרנדיוזי מידיי - כי זה שמור לשנה הבאה. לגבי צבע......אם הוא יראה אותי עוד פעם עם קופסאות צבע אני חושבת שאחד מאיתנו לא יזכה לחגוג את יומולדת הבא...חחחחחחח ומיכיוון שיש בי ניצוצות של מרוקאיות מהולה בפולניות - אני לא מסוגלת לגרפיטי על הקירות.....חחחחחחח אבל יש משהו ברעיון שלך. אני אנסה לפתח את הרעיון של הלאה.........חחחחחחחח

האמת שאני גרועה בהפתעות...

אבל יש לי חברה שאמרה לבעלה שלשם שינוי, במקום כל מיני הפתעות, הם ילכו סתם לסרט בקולנוע. בזמן שהם היו בסרט, היא הזמינה שף שהכין בביתם ארוחת גורמה עם כל האוירה שמסביב (נרות, פרחים, יין וכו´). אחרי הסרט היא שיחקה אותה מתעלפת מעייפות, ובלי חשק ללכת לשבת בשום מקום. כשהם הגיעו הביתה, הוא היה בהלם מוחלט.

למעלה