יש לי שאלה

xero1

New member
יש לי שאלה

כל אלה שהולכים עם חולצות של קורט קורבין (או איך שלא קוראים לו), זה שהתאבד, לא מכבדים את רצונו? אלא הוא שנא את כל הפירסום הזה, ובגלל זה התאבד, לא? זה שהולכים עם חולצות שלו ושל נירוונה... לא מוסיף, להיפך.

Hole In The Sky

New member
מצד אחד...

מצד שני- זה לזכרו להראות כמה אוהבים אותו וזוכרים אותו... לי אישית... אין חולצה , אפילו אחת של נירוונה.

tomgavish

New member
תראה אתה צודק בעיקרון זה באמת

טוב אני לא יודע, תראה מצד אחד באמת זה לא לכבד אותו כי אחרי הכל (אף אחד לא יודע אם הוא התאבד או נרצח תחזור דף אחורה בפורום), אבל מצד שני זה כדי להראות שעדיין זוכרים אותו, ומכבדים אותו, הוא לא אהב את הפירסום והמכתב "התאבדות" שלו היה בעצם מכתב למעריצים שהו פורש מעולם המוסיקה

tofy

New member
העלת פה באמת משהו מעניין

היה לו קשה עם הפירסום והכל אבל אנחנו כן אוהבים אותו ורוצים שתמיד יזכרו אותו את החולצה הראשונה והיחידה שלי של קורט קניתי לפני שבועיים... ומתחת לתמונה שלו כתוב את השנים שהוא חיי בהן -שזה מראה כאילו לזיכרו מצד שני אנחנו גם מאזינים למוזיקה שלו. שזה משהו שהוא לא היה רוצה שנפסיק ובכלזאת זה סוג של הערצה מסויימת

tomgavish

New member
זאת הסיבה שהפורום תחת מעריצים ולא

תחת מתאבלים, כי אנחנו מצטערים כקורט מת וכל זה, אבל כך או כך נירוונה הייתה נגמרת באותו זמן אחרי שקורט היה פורש, ויצא ממותו משהו טוב, זוכרים אותם עד היום, ויזכרו אותם גם בעתיד

למעלה