יש לי שאלה

תשובה...

alanis- (האלבום הראשון שיצא רק בקנדה) 100,000 now is the time - (שהוא גם יצא רק בקנדה) 50,000 jagged little pill - (האלבום השלישי...) 35,000,000 (והוא במקום השלישי במצעד האלבומים הנמכרים ביותר בהיסטוריה...) supposed former infatuation junkie - (עכשיו אני צריך להשים סוגרים בשביל שזהה יהיה רשום כאן...) 10,000,000 unplugged - 6,000,0000 under rug swept - 3,000,000

Moonwallker

New member
מוזר ביותר

35 מיליון עותקים??? אני יודע ש Thriller במקום הראשון עם 51 מיליון ו Body gour sound track במקום השני עם 33 מיליון מוזר 35 מיליון עותקים, אני עד השנה בכלל לא שמעתי על הזמרת הזאת אבל למה האלבומים שיצאו אחרי מכרו כל כך קצת 6 ו 10 מליון עותקים וזה מכר 35 מליון עותקים האלבום הזה שאת טוענת שמכר 35 מיליון עותקים הוא קשור לסרט כלשהו ?

haiv האחד

New member
הסיבות שלא שמעת עליה הן :

א.אתה דיי מנותק ב.כי זאת לא בריטני ספירס המסחרית זו אלאניס שעושה מוזיקה אמיתית ואי אפשר לעשות מסחרה מהשירים שלה ב-mtv

haiv האחד

New member
הסיבה שהשאר מכרו פחות

שהדיסק הראשון היה קליט יותר ונתפס יותר באוזן בנוסף הוא היה יותר כללי ואחרי משבר שהיה לאלאניס היא התחברה לעצמה וכתבה בצורה יותר נקודתית על עצמה משהו שבאופן טבעי הפחית את כמות האנשים שמתחברים לזה כמו כן הלחנים הותאמו באופן טבעי לכתיבתה הנקודתית {דבר שגרם לי לאהוב אותה עוד יותר} ? would u forgive me love if i dance in your shower

Rוית

New member
הסבר...

JLP יצא ב96 והוא היה דיסק די רוקי (מהמילה ROCK), והוא הכיל שירי נקמה (UOK) ושירי "מרד" (כמו FORGIVEN), והסוג מוזיקה הזו היא ממממממש לא היה מוכר ומאופיין בתקופה הזו, וזה היה חדש, מרענן וזה כ"כ תפס שאפילו UOK הפך ל"הימנון הנשים הזועמות" או משהו כזה.. בכל מקרה, זה היה כ"כ אהוב שעד היום בכל העולם זה אכן מחר 35 מליון עותקים.. ואז יצא SFIJ, והוא, לעומת הדיסק הראשון וה"עצבני" היה "אכזבה" ומכר "רק" 10 מיליון (יו, כמה מרכאות "
") ועכשיו, URS, זז מאוד יפה כבר 3 מיליון (לדעתי זה כבר יותר
), ואני מקווה שהוא ימשיך עוד ועוד להמכר.. וJLP הוא ממממממממש לא פסקול! הדבר היחיד שקשור לפסקול אצל אלאניס זה UNINVITED ("עיר של מלאכים") וSTILL ("דוגמה" שם אלאניס שיחקה את עצמה, אמממ, סליחה, את אלוהים התכוונתי
).... אני מקווה שהבנת את ה"תעלומה" של איך אלאניס מכרה כ"כ הרבה-היא פשוט זמרת מ-ע-ו-ל-ה, עם סיגנון כתיבה חדשני ומהמהם ו... אוף עוד המון דברים שגורמים לנו לאהוב אותה
|

haiv האחד

New member
אני יודע שזה נשמע דיי

דבילי אבל אני חדש פה ואני צריך שמישהו יסביר לי איך מדגישים מילה בשחור....

זה בכלל לא מוזר...

אם את\ה לא מאמין\ה כנסי לאתרים הבאים כדי לדעת ש- JLP , מכר 35 מיליון. alanismorissette.nu alanismorissettefans.com ועוד מלא אתרים רשמיים... JLP הוא בכלל לא פסקול של סרט, ו- sfij, ו- unplugged, לא מכרו האותו סדר כמו JLP, כי היום מי שרוצה דיסק הוא כבר לא הולך לחנוית, הוא הולך לקנות דיסקים צרובים או שמוריד אותם מהאינטרנט, באותה תקופה של JLP, לא היו את הדברים האלה ולכן כולם קנו אותו... ומוזר של שמעת על אלאניס, היא זכתה אפילו במקום השני בזמרת העשור של ה- 90 במצעד של גלגל"צ... (מאדונה ראשון...). ואם את טוענת ש body gour, היה שני, כנראה ש JLP, כבר במקום השני... את מייקל ג´קסון קצת קשה לי להשים במקום הראשון, הפסיכופט הזה עוד מסוגל לקנות מיליון דיסקים של עצמו...

NasTy GirL

New member
Y...../images/Emo108.gif

היא באמת די דומה לי... אם לא הייתי מסתפרת רק, היינו ממש דומות בצורה החיצונית...COOL!

Moonwallker

New member
אבל באמת מוזר ש...

שבכלל לא שמעתי את השם הזה אלאניס מוריסט(אני מקווה שכתבתי את זה נכון) כי אם אמרתם שהאלבום יצא בשנת 96 אז באותה תקופה אני זוכר שבמיוחד שמעו הרבה על הספייס גירלס. היום אלאניס תופיע בג´יי לנו דרך אגב. ועוד משהו מייקל ג´קסון כשהוציא את האלבום הכי נמכר שלו שמכר 51 מיליון עותקים גם ירד במכירות ל26 מיליון עותקים אבל אצלו זה בגלל שינוי דראסטי-לאחר Thriller הוא שינה את צבע עורו האם משהו קרה לאלאניס מוריסט כי 35 מיליון עותקים אפילו מדונה לא מכרה וגם לא וייטני יוסטון

את\ה שואל

אם גם לאלאניס קרה משהו אחרי שהיא מכרה כל כך הרבה עותקים מהדיסק? אז כן! אלאניס נכנסה לדיכאון, היא פחדה שהיא לא תוכל לכתוב עוד דיסק, היא נלחצה ולא אהבה את כל הלחץ שהופעל עליה לכתוב ולהוציא את דיסק! בגלל זה לקח לה הרבה זמן להוציא את הדיסק השני שלה (והמעולה)

Moonwallker

New member
בת כמה אלאניס מוריסט???

אני יותר ויותר מגלה שהיא באמת זמרת איכותית. כשהיא הופיע פעם שעברה בג´יי לנו אז ג´יימי לי קרטיס אמרה שהיא מעריצה גדולה שלה

תשובה...

אלאניס בת 28 וחודש... היא מזל תאומים, היא נולדה ב- 1.6.1974... אני ב- 2.6.1988 ... אבל דודה שלי נולדה בדיוק באותו יום של אלאניס (אותו יום ושנה...), חבל שגם אני לא נולדתי יום לפניי... נ.ב. בשיר ur היא שרה: do you realize guys I was born in 1974 אני ממליץ לך לקנות את כל האלבומים שלה...

לא יצנת את הירידה הכי גדולה שלו...

מ- thiller , שזה אלבום באמת מעולה, שמכר 51 מיליון, לבין האלבום האחרון שלו, כמה מכר האלבום האחרון שלו? כנראה ממש מספיק גרוע שג´קסון יעזוב את חברת התקליטים שלו אחרי שעבד בה 20 שנה... מייקל ג´קסון הוא פאסה וסתם איזה מוטציה שחיה את שנות ה- 80... וזהו!! שום שיר שלו משנות ה- 90 לא ישתווה לשירים כמו: beat it´ , billy jean, thiller... השירים המפחידים שלו כמו: heal the world, the earth song, black and white נשמעים כמו איזה פרקים בספר לימוד באנגלית...

AlanisJunkie

New member
קצת מידע ביוגרפי לא יזיק...

אם אתה רוצה לדעת יותר על הדיסקים שלה ובכלל, תקרא את הביוגרפיה שלה ואת הדיסקוגרפיה והוידאוגרפיה שאמיל גנון כתב... לחץ כאן.

Moonwallker

New member
שני דברים

זה נכון שאלאניס מוריסט נמצאת בחברת הטקליטים של מדונה? ולגבי זה שמייקל ג´קסון פאסה זה נכון אבל בשנות ה 90 הוא הוציא שירים יפים: Black or white הוא הסינגל הנימכר ביותר של שנות ה 90 Remember the time גם אחד השירים היותר טובים שלו You are not alnoe הוא הסינגל הראשון והיחיד בהיסטוריה שניכנס היישר למקום הראשון. טוב ותודה על הפניה לביוגרפיה של אלאניס מוריסט

j u n k

New member
תשובה

אלאניס אכן חתומה במבאריק (חברת התקליטים של מדונה) ואני היחידה שחושבת ש HEAL THE WORLD זה שיר ממש יפה? מי מדבר על הבן אדם שהוציא אותו...אהל השיר פשוט מקסים לטעמי.

למעלה