יש לי שאלה

לילי197

New member
יש לי שאלה

חלום צלול זה גם שנגיד שבחלום אתה יודע שאתה בחלום ולא במציאות?

לילי197

New member
ו...

וכשאני לפעמים בחלום אני אומרת לעצמי להתעורר ואני מתעוררת, זה גם נחשב חלום צלול?

makron2

New member
בעקרון,כן.

זו תופעה נפוצה בעיקר בסיוטים,זו בעיקר צלילות נמוכה מאחר ולא הבנת באופן מלא שמדובר בחלום,ז"א הבנת שאת בחלום אבל לא הבנת שהדמוייות הסביבה והכול הוא בעצם יצירה שלך,במצב זה אין צורך להעיר את עצמך אלא עדיף לנצל את ההבנה ולהתחיל לעשות פעולות אחרות תוך כדי שמירה על הצלילות ע"י הגברות צלילות. יש כמה אופציות לפעולה ע"מ להתמודד עם סיוטים:אפשר לברוח(זה לא עוזר),או אפשר לעצור להסתכל על הגורם לסיוט ולנסות להתמודד איתו ע"י הבנה(אם זו דמות לתחקר אותה "למה את פה?")או לנסות לקבל את הגורם "באהבה" מאחר הוא חלק מאיתנו.

לילי197

New member
ואיך אני אמורה להגביר את הצלילות?

ובעצם בחלום צלול, אני יכולה לעשות כל דבר שבחיים האמיתיים לא הייתי עושה? זה בעצם המהות של חלום צלול אולי באיזשהו אופן?

makron2

New member
הוראות בעברית...

ניתן למצוא באתר - http://www.planetnana.co.il/lucidity/ זה בעצם המהות של חלום צלול אולי באיזשהו אופן? - מימוש הרצון ללא גבולות זה חלק מרכזי מהעיניין,בנוסף לכך ניווט בעולם שהוא פרי דמיוננו אך במצבים שלא חווים כל יום עוזר להכיר את עצמנו ואופן ההתנהלות שלנו במצבים לא שגרתיים(בדומה לחלום רגיל). בהצלחה,נשמח לשמוע חוויות.

לילי197

New member
יש לי בעיה

כל פעם, כשאני מגלה שאני בחלום, אני מתעוררת! ): אני פשוט לא מצליחה לגרור אותו יותר מעצם הגילוי שאני בחלום וכאילו הלילה זה ממש ביאס אותי כי היה לי חלום מושלם ועד שגיליתי שאני בחלום התעוררתי ):

makron2

New member
זה לא בעייה.

צריך לשמור על רוגע,לשמור את ההתלהבות על אש קטנה. צעדים קטנים תוצאות גדולות.

לילי197

New member
אבל אני פשוט לא מצליחה

אני מגיעה לשלב שאני מגלה שאני בחלום ואני אומרת לעצמי להתעורר ואני מתעוררת אני לא מבינה איך להמשיך משם זה כלכך מבאס \:

לילי197

New member
ועוד משו קטן...

איך זה הגיוני שאני זוכרת כמעט את כל החלומות שלי ויש אנשים שבכלל לא זוכרים את החלומות שלהם.... ? כאילו לפעמים אני יכולה לקום בבוקר ולזכור את כל החלום שלי, מהתחלה ועד הסוף ואם לא אני תמיד אזכור קטע כלשהו, בצורה ממש ברורה..

makron2

New member
חפיף...

יהיו לך עוד הרבה חלומות צלולים להנות מהם. "אני לא מבינה איך להמשיך משם" - ברגע שמזהים שחולמים עדיף ישר לבצע בדיקת מציאות,לאחר מכן הגברת/ות צלילות ואז לעשות מה שרוצים...במהלך החלום לבצע מידי פעם או במידת הצורך עוד הגברות צלילות. תמיד נחמד לתכנן מראש במהלך היום דבר שרוצים,אפשר לעשות רשימה של כמה דברים ביומן ולסמן ב וי שמצליחים. "איך זה הגיוני שאני זוכרת כמעט את כל החלומות שלי ויש אנשים שבכלל לא זוכרים את החלומות שלהם.... ?" יש אנשים שבוחרים להתמקד יותר בנושא זה,והתוצאות בדרך כלל בהתאם למידת ההשקעה. בהצלחה.

למעלה