יש לי שאלה

מעיןבר

New member
יש לי שאלה

עד עכשיו הייתי רוב הזמן פאסיבית אבל אני עוקבת אחריכן כבר הרבה זמן ואפילו התחלתי לכתוב קצת. התחלתי איקאקלומין בחודש שעבר (50 מ"ג ימים 5-9) וביום ה- 12 נצפה זקיק של 19 מ"מ עם רירית 10 וביום ה- 15 כבר הייתי אחרי הביוץ. המחזור הסתיים עם בואה של הכמשי והרופא שינה את המינון. החודש אני עם 100 מ"ג איקאקלומין וביום ה- 10 התחלתי אסטרופם (4 מ"ג) - הבוקר באולטרסאונד נצפו שני זקיקים של 11 מ"מ (אחד בכל צד) ורירית של 8.5 מ"מ - נראה לכן סביר? אם יש 2 זקיקים האם הם גדלים לאט יותר מאחד? באיזה קצב בערך הם גדלים? סליחה על ההצפה של השאלות...

עמית@

New member
שלום מעיין- הזקיקים גדלים בקצב אחיד

של 1-2 ממ´ ליום (לא משנה כמה יש - אחד או עשרים) הרירית גבוהה בגלל האסטרופם, איזה יום את היום?? אני מניחה שהם ימשיכו לגדול - כרגע הם עדיין בגודל שלא ממש מתיחסים אליו- בהצלחה- אני מקווה שהם יגדלו במיידית

מעיןבר

New member
תודה על התשובה המהירה

היום אני ביום ה- 12 אבל רק החודש קיבלתי אסטרופם. הייתי בטוחה שבגלל המינון הגדול יותר הביוץ גם יהיה מוקדם (יחסית אלי, לפני הטיפול בייצתי ביום ה- 20-21) אבל במקום יש 2 זקיקים...

ש מ י י ם

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

קצב התפתחות הזקיקים יכול להשתנות מידי חודש. אצלי לדוגמא בחודש שעבר ביום ה - 12 נצפו 2 זקיקים כ"א 20 מ"מ והחודש ביום ה - 12 גם 2 זקיקים ורק 14 מ"מ כך שלקח להם עוד קצת זמן להתפתח. (גם 100 מ"ג איקקלומין). הזקיקים גדלים בכל יום בקצב של 1-2 מ"מ, כך שיש לך עוד קצת זמן בכל מקרה נראה בסדר גמור , כך גם הרירית כל מה שנשאר זה להמתין בסבלנות ולחזור על האולטראסאונד עוד יומיים, לבדוק התפתחות ובעיקר להירגע... בהצלחה

מעיןבר

New member
שאלה נוספת

מצטערת שאני מציקה, אני מנסה להקפיץ כי אני לא רוצה לפתוח נושא חדש... הייתי אתמול ב-U/S נוסף והפעם נצפה רק זקיק אחד בצד שמאל בגודל 12 מ"מ ובצד השני נצפו רק זקיקים קטנים. הטכנאית היא אותה טכנאית - האםיכול להיות שזקיק אחד יספק? יכול להיות שהיא טעתה בפעם הראשונה? ממש התבאסתי מזה שהזקיק גדל כ"כ מעט והשני בכלל נעלם.

זוליק

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תשובות כבר קיבלת לכן רק אאחל לך המון הצלחה ושהות קצרה וקלה ביותר. מקווה שתמצאי כאן
חם ותשאבי הרבה כוחות ועידוד להמשך הדרך.

מעיןבר

New member
תודה רבה זוליק

אני כבר מוצאת שזהו בית חם, למרות שאני מרגישה ממש קטנה לידכן. אני כ"כ מקווה שהפורום הזה ייסגר בהקדם בשל מחסור במשתתפים כי כולן יעברו לפורום השכן... אבל לא קיבלתי תשובות על השאלה החדשה שלי - אולי יש לך כמה פתרונות? תודה,

זוליק

New member
בקשר לשאלה השניה

ייתכן שהזקיק השני הפך לצ´יסטה ולכן יש רק זקיק אחד. לדעתי כדאי לך להתקשר מחר בבוקר למרפאה בה את מטופלת ולשאול את הרופא/אחות כדי להיות בטוחה. חוץ מזה בזמן ה-U.S אל תתביישי לשאול שאלות, זכותך לקבל תשובות ורצוי לשאול באותו הרגע. המון הצלחה!!!

למעלה