יש לי שאלה:)

יש לי שאלה:)

אז אני רוצה ללמוד בעתודה אבל אמממ מאז ומתמיד הייתי חזקה רק במקצועות הומניים ואם משהוא מעניין אותי זה פסיכו´ קרימו´ או תקשרות אז איך אני מגיעה לזה במסגרת העתודה? ואח"כ מובטח לי לעסוק בזה בשירות? אשמח לקבל תשובות:)

יווואאוו

כנראה שמאוחר לי אז ההקלדה שלי נדפקת קרימו=קרימינולוגיה תקשרות=תיקשורת סורי
ואם לא עשיתי פסיכומטרי אני בי"א אני אצטרך?:)

liorz1984

New member
תשובה

היי עמית קודם כל, משנת הלימודים תשס"ד לא חובה לעשות פסיכו´ כדי להתקבל לאונ´ אבל!!!! כדאי מאוד לעשות, כי זה ממש לא קשה ואפשר להצליח מזה ולהשלים את זה בבהרבה יותר קלות מאשר להשלים בגרות.. ועוד משהו, זה שיש לך כבר כיוון של מה שאת רוצה ללמוד זה מאוד חשוב! פסיכולוגיה אפשר ללמוד במסגרת העתודה, זה בטוח לגבי קרימ´ ותקשורת אני לא יודע... יכול להיות שכן

תודה על התגובה../images/Emo140.gif

אבל אם יש לי בגרויות טובות? ועוד שאלה? בטפסים שאני מקבלת מהצבא המקצועות ההומאניים מופיעים? או שצריך לבקש אותם?

liorz1984

New member
זה שיקול שלך...

אבל רק שתקחי בחשבון שאם אחת מהבגרויות בשנה הבאה מתפקששת אז הלך הסיכוי לעתודה. אם הפסיכו´ מתפקשש לך בספטמבר, תמיד אפשר להשלים במרץ בתחילת כיתה יב´ תקבלי חוברת עם כל ההסברים וכל המקצועות שאפשר ללמוד בעתודה. עם טפסי הרשמה

אישרו לי ללמוד יחב"ל והיסטוריה.

תאמיני או לא, אבל הצבא מאפשר ללמוד מקצועות בעלי גוון הומאני, לאנשים כמונו. הכוונה היא לא לתולדות האמנות או לספרות עברית, אלא להיסטוריה צבאית, גאוגרפיה, וכיו"ב. מובן שאני רוצה להתקבל ליחב"ל הרבה יותר, אבל אסתפק גם בהיסטוריה.

למעלה