יש לי שאלה... לא משהו רציני רק יש תמונות של החברה החדשה של ג'ראד?
T to the end1 New member 14/7/08 #1 יש לי שאלה... לא משהו רציני רק יש תמונות של החברה החדשה של ג'ראד?
ל לוידעת New member 15/7/08 #2 אם הבנתי נכון.... החברה החדשה שלו זו מי שיחקה את שרה בפרק 19 בעונה הראשונה,כן??? אז יש הרבה תמונות שלה-> תעבירי חיפוש בגוגל-Taylor Cole..... מקווה שעזרתי....
אם הבנתי נכון.... החברה החדשה שלו זו מי שיחקה את שרה בפרק 19 בעונה הראשונה,כן??? אז יש הרבה תמונות שלה-> תעבירי חיפוש בגוגל-Taylor Cole..... מקווה שעזרתי....
T to the end1 New member 15/7/08 #3 כווווווווו תודה../images/Emo8.gif עכשיו ששמת תמונה שלה נזכרתי מי זו היא ממש יפה תודה.
T to the end1 New member 15/7/08 #4 כןןןןןןןןןןןןןןן תודה../images/Emo8.gif עכשיו ששמת תמונה שלה נזכרתי מי זו היא ממש יפה תודה.
ל לוידעת New member 15/7/08 #6 וואלה?? בעיני היא דווקא נראית ממש חמודה.....תראי בפספוסים של העונה הראשונה...חחח.... והיא ממש יפה!!!!!! ובתכלס,גם אם היא לא הייתה חברה של ג'ראד,זה לא כאילו היה לך סיכוי איתו....חחחח.... (לא בקטע מלגלג,כן??חחחח......)
וואלה?? בעיני היא דווקא נראית ממש חמודה.....תראי בפספוסים של העונה הראשונה...חחח.... והיא ממש יפה!!!!!! ובתכלס,גם אם היא לא הייתה חברה של ג'ראד,זה לא כאילו היה לך סיכוי איתו....חחחח.... (לא בקטע מלגלג,כן??חחחח......)
ר רעותוש02 New member 15/7/08 #8 אז מה..חצי מהפורום[לפחות] מפנטז על ג'נסן..זה זה לא אומר שזה יקרה...XD
T to the end1 New member 15/7/08 #7 חחחחחחחחחח אני מבינה אותך../images/Emo201.gif אני גם מאוווווד [שונאת אותה]אני אוהבת אותו מאוד וכ"כ הייתי רוצה להתלף איתה
חחחחחחחחחח אני מבינה אותך../images/Emo201.gif אני גם מאוווווד [שונאת אותה]אני אוהבת אותו מאוד וכ"כ הייתי רוצה להתלף איתה