יש לי שאלה !

יש לי שאלה !

אני בחור ישיבה. שסובל מגימגום רציתי לשאול מה הולך לקרות לי בשידוכים ? ? הבנות מוכנות לשמוע על זה ? או שיציעו לי הצעות שכלל לא יתאימו לי . אני בחור חכם ועם לב זהב ...

יש הכל.

כמובן שהיא לא תהיה מושלמת. אז תתפשר על הדברשהכי פחות מפריע לך, ו-בשבילך-, היא תהיה המושלמת.

לא לכולן זה מפריע

רצוי שתבקש שתוך כדי הפגישה תראה אם זה מפריע. כי לא כל המגמגמים שווים. ויש גמגום מפריע יותר ומפריע פחות

עולם השידוכים, עולם מעבר להגיון.

כולנו מכירים שידוכים שלא היינו נותנים סיכוי שמישהו התחתן ובסוף זה קרה. אז באמת שהגימגום שלך יכול להפריע בדיוק כמו בעיות אחרות שמפריעות... לכל אחד יש את הבעיות שלו שבגללן הוא חושב שהוא תקוע... תאמין שהכל משמיים ותתפלל. יש בך בטוח מעלות אחרות שמפצות אותך, תשתמש בהם בפגישה ובכלל בחיים. אל תפגע מהצעות מעליבות תמיד תזכור שיש מישהו שקובע איזה מסלול תעבור, גם שקשה אל תאבד תקוה. בהצלחה, ובקלות!

פשוT אJי

New member
אל תתן לאחרים להודיע לך מי אתה....

נכון שיהיו הצעות שלא יתאימו אבל למי לא ??? כולם בתקופת השידוכים מקבלים הצעות מתאימות ומתאימות פחות...לא קשור לאי אילו "חסרונות" שקיימים בנו... מה שהכי חשוב זה לא לקחת באופן אישי (דחיות / הצעות לא רלוונטיות) ולא לתת לזה לפגוע בדימוי העצמי.זה שאחרים לא השכילו לראות מי הבן אדם שעומד מאחוריך לא אומר שאתה מי שהם חושבים.... מכל מקום שתלווה אותך הצלחה וס"ד...

kiss 18

New member
לא מחייב... תלוי באיזה רמה זה

אם זה לא מציק במיוחד... אני מכירה 2 זוגות, אחת חברה (התחתנה לפני חודשיים..), ועוד בחור (כבר יש לו 4,5 ילדים..לא זוכרת בדיוק..) .שיתחתנו עם שידוך רגיל, דווקא הבחור התחתן עם אחת שלא מפסיקה לדבר... המון הצלחה וס"ד...

למעלה