יש לי שאלה: מותר לאכול זברה?
י ירון אשבל New member 22/1/08 #2 תלבן כן. תשחור לא ועכשיו ברצינות אני יודע שג`ירפה בעקרון מותרת באכילה רק שלא יודעים איפה בדיוק לשחוט אותה בגלל הגרון
תלבן כן. תשחור לא ועכשיו ברצינות אני יודע שג`ירפה בעקרון מותרת באכילה רק שלא יודעים איפה בדיוק לשחוט אותה בגלל הגרון
פ פרפר צבעוני ותוסס New member 22/1/08 #4 זה לא הסיבה! אמנם יש לגי'רפה את סימני הטהרה אבל אין עליה מסורת, וזה אחד התנאים.
פ פלמוני777 New member 22/1/08 #21 ומה הבעיה ? הן מקום השחיטה הוא משיפויי כובע ועד למקום שהוושט משעיר ! ועיקר בעיות כגון אילו מצויות בשחיטת גוזלי צפורי דרור ואפילו אצל שוחטים מומחים
ומה הבעיה ? הן מקום השחיטה הוא משיפויי כובע ועד למקום שהוושט משעיר ! ועיקר בעיות כגון אילו מצויות בשחיטת גוזלי צפורי דרור ואפילו אצל שוחטים מומחים
ג גול היחידה New member 22/1/08 #22 הפוך ! דווקא בגלל שהצואר שלה כ'כ ארוך אין קושי בלמצוא מקום לשחוט אותה! האמרה הזו שמותר אבל לא יודעים איפה היא טעות שהשתרשה מהגן (יוכבד ....)
הפוך ! דווקא בגלל שהצואר שלה כ'כ ארוך אין קושי בלמצוא מקום לשחוט אותה! האמרה הזו שמותר אבל לא יודעים איפה היא טעות שהשתרשה מהגן (יוכבד ....)
ש שומר 23 New member 22/1/08 #10 מה נדפק? לא הייתם בגן חיות אף פעם לא שמעתם שיש שתי סוגים, יש ג`ירפה כזאת גבוהה ויש זברה כזה סוס מפוספס שחור לבן. שואלים על זברה ואתם עונים על ג`ירפה?
מה נדפק? לא הייתם בגן חיות אף פעם לא שמעתם שיש שתי סוגים, יש ג`ירפה כזאת גבוהה ויש זברה כזה סוס מפוספס שחור לבן. שואלים על זברה ואתם עונים על ג`ירפה?
מ מלוחמי התמורות New member 22/1/08 #18 הופה יש לנו פה מישהי שלא ראתה צ`יטה . זה נקרא חברבורות. היהפוך .... ונמר חברבורותיו.
ח חיוך ממזרי New member 22/1/08 #15 רק אם לכד אותה קנטאור שראה יום קודם לכן בגלגל המזלות הכלאה של גרים, פגעסוס וחד קרן זב חוטם.