אני כל כך מבינה אותך
לפי גילך (26), את לא מתאימה לפורום הזה. מצד שני, אני מניחה (ורק מניחה) שלפורומים אחרים, כגון "גאווה נשית", את פחות רוצה לפנות כי רוב הכותבות שם הן נערות או בחורות בצבא. אני מתארת לעצמי שאת מעדיפה תשובות או תמיכה מנשים בשלות יותר, בנות 30+. כך יוצא שאת כאילו תלושה- לא מתאימה לפה ולא לשם. זה מאוד קשה להיות תלושה כשאת בהתלבטות מאוד קשה. אני זוכרת את עצמי, בדיוק במצב שלך, בגיל 28. גם אני יצאתי עם גברים ולפתע, עקב פנטזיות על אחת המרצות שלי, החלטתי להתנסות עם נשים. הייתי בחרדות, בתקופה מאוד קשה. המון שאלות ותהיות הציפו אותי וחיפשתי מענה ותמיכה מאיפה שרק אפשר, בעיקר מנשים בוגרות ומבוגרות יותר (שכבר שנים רבות מגדירות את עצמן כלסביות) ומאנשי מקצוע מהקהילה שמעבירים סדנאות לקבוצות (חשבתי שיש כזה דבר באגודה והתבדתי). היה לי מאוד מאוד קשה. לכן אני מבינה את הרצון שלך להיות פה איתנו, לקבל משוב, עידוד ותמיכה. וזה מאוד מתסכל לקבל תגובות שמקומך לא כאן. בכל מקרה, מצידי "את משלנו" ואני איתך. בעניין השאלה המקורית שלך לגבי הפנטזיות שיש לך על בחורה מהעבודה ועל התהיה האם את לסבית או סטרייטית עם "נגיעה" ללסביות: מאוד קשה לדעת את התשובה. כל עוד את לא מנסה ומממשת, יהיה לך מאוד קשה לדעת. יכול להיות שאם תנסי תחליטי להישאר בעולם הנשים. ויכול להיות שלא. וגם מאוד יכול להיות שאת דו-מינית. מה שבטוח זה שכרגע את במצוקה מאוד גדולה, ולדעתי כדאי לך לפנות לעזרה מקצועית- לפסיכולוג או פסיכולוגית. הרי כדי לממש את הפנטזיה שלך (עם האישה מהעבודה או עם אישה אחרת) תצטרכי לשתף את בעלך, אחרת תרגישי תחושה נוראית על בגידה בו (שהרי אמרת שאת מאוד אוהבת אותו). אם לא תעשי משהו בנדון, תחושי כל חייך תחושה של החמצה, תחושה שאולי את חיה בזיוף. אני יכולה לעודד אותך ולומר לך שיש המון נשים במצבך- נשים הנשואות לגברים ואשר חשות כמיהה לנשים. יש לי כמה חברות שגם היו במצבך. לבסוף, אחרי התנסות עם נשים, הן החליטו להתגרש ועברו לעולם הנשים. אבל יש גם כאלה שניסו, עברו חוויה נעימה, אך החליטו שהכי מתאים בעבורן להישאר עם גברים. שוב, כדי לגלות את העדפתך, אני אישית ממליצה לך לפנות לעזרה מקצועית. אני יודעת שיש גם מקום טיפולי שאנשי המקצוע בו הם גיי (אני חושבת שקוראים לצוות המקצועי שם "פסיכולוגיי"). אם אמצא קישורים שמובילים לאנשים שיכולים לעזור לך, אציב אותם כאן, בשירשור. בכל מקרה, קבלי חיזוק ממני וגם חיבוק
שיהיה לך שבוע מקסים