יש לי שאלה

מזי33

New member
יש לי שאלה

שאלתי שתי שאלות בסדר הזה: מה עלי לעשות או איך כדי להאמין בעצמי שאני יכולה ליצור את המציאות שאני רוצה (במקרה זה חשבתי על עבודה שאני רוצה)? אהוואז פהו ג'רה לאחר מכן שאלתי את השאלה: איפה אני נמצאת בהקשר לנושא האמונה בעצמי: פהו אורוז לאגוז אשמח לקבל הארות בנדון.

אוקיי..

1. עלייך לבדוק את היחס שלך לבוסים, או את איך שאת בעצמך בוסית. איך את מתייחסת לאנשים שהם בהיררכיה נמוכה או גבוהה משלך? מסתמן שיש כאן איזו שהיא בעיה - זו בדרך כלל בעיה של ביחטון עצמי. 2. או, זה בדיוק העניין, זו השאלה שאת צריכה לשאול בהקשר של התקדמות אישית... קריירה תעזור לך למקם את הדעה שלך על עצמך והאמון האישי שלך בעצמך. וקצת יותר אומץ, לעשות מה שאת רוצה לעשות, מה שאת מאמינה בו, לא לחשוב שהכל יידפק ולא יצליח - אלא לאמין, לנסות, לתת צ'אנס, גם כשזה קצת מפחיד... הצלחה...

מזי33

New member
עומר מה הכוונה בתשובתך

קריירה תעזור לי למקם את הדעה שלי על עצמי והאמון האישי שלי בעצמי? לגבי קריירה - אני רוצה להתחיל לעסוק בטיפולים אלטרנטיביים, שאלתי אם אני בשלה ומוכנה להתחיל לעסוק בזה. יצא לי: אות'ילה וונג'ו פרת'רו אשמח לקבל פירוש לזה.

קרירה בריפוי בגישה הוליסטית/ אלטרנטיבית

אותילו - הכל כתוב זוהי דרכך ונגו רון העלצות פרתרו - שחקי את קלפייך נכון היי האשה החכמה שיודעת את שעומד לפני כן זה קרירה מתאימה ואת מטכנה (הרונים אומרים שתאזיני לקולך הפנימי טוב יותר כי הרי ידעת את התשובה בעצם השאלה (וזאת אך ורק מהפתיחנ עצמה חג שמח
- (בנר שלישי....)

למעלה