יש לי שאלה:)

יש לי שאלה:)

האם יש כאן.. שחזרו בשאלה ו........... מרגישים לגמרי ל ג מ ר י לבד? ש...אין לו חבר'ה מתאימים לבלות איתם..לפנות אליהם... ש.. קיצור לבדדדד הרגשה שבאמת לא נשאר עם מי לדבר......כי...... טוב הבנתם כבר.

לא נראה לי

כי בדרך כלל כל אחד שיוצא אז יוצא ביחד עם עוד חבר, או שיצא בגלל שכבר היה לו חבר בחוץ...

דסדס

New member
מאיפה זה בא?

נתקלתי בהמון שיצאו לבד, הרבה יותר שיצאו לבד מאשר שיצאו עם חבר <או שחבר חיכה להם בחוץ>.

Epignosis

New member
השרשרת התחילה ב'אחר'???

או נוצר בבין השמשות? אף צבת בצבת עשויה כאילו?

izzyr

New member
כן בהחלט

בהתחלה אחרי שעזבתי את הישיבה, הייתי בטוח שאני לבד בעולם. ההורים של החברים שהיו לי אסרו אליהם בכול איסור (והישגיחו שכך יהיה) מלדבר איתי מטוב ועד רע. רק אחרי חצי שנה או אפילו קצת יותר, גיליתי שיש עוד כמה אנשים שעשו זאת. היה מאוד קשה, אך אני חושב שזה בסופו של דבר חיזק אותי כבן אדם, מאז לעולם לא הייתי עוד תלוי בחברה על מנת לקבל החלטות. לא ידעתי מהו לחץ חברתי.

...

הלל הוא לא בעיקרו לחרידים לשעבר? או שיש יותר חרידים מדתלשים למשל שמרגישים בו צורך..? האמת שהרבה סביבי תוהים באיזה חברה הייתי ואיך זה קרה ועם מי הסתובבתי קודם וכו' וכו' אז האמת שלרוב הייתי בחברה דתית ואף אחד לא "גרר" אותי לזה ובטח ובטח שלא חיכה לי איי שם בחוץ...

My Little Fairy

New member
בטח :(

לכל מי שאת מכירה יש את החברה מהתיכון, מהצבא, וכד', ואז את קולטת שפספסת את החיים בתוך חצאית 10 ס"מ אחרי הברך וגרביים 40 דנייר בצבע בז'. והכי גרוע שאת נראית כחילונית, ומסתכלים עלייך כמפגרת כי את אומרת שעכשיו תשס"א ולא יודעת מתי יוצא אוקטובר. אבל זה עובר. מהר מאוד תטמעי ותמצאי לך חברים חדשים.

אבזץ

New member
נגיד זאת כך

עכשיו את כבר לא לבד. התיבה שלך מלאה בהצעות של גברברי חמד שיעשו לך נעימים. רובם סוטים, אבל בוודאי תמצאי שם מישהו נחמד. נצלי זאת בזהירות. אגב, אני כבר נשוי, לצערי, אז רק אם את נמשכת לנשואים. בהצלחה. יהיה טוב. להאמין, ורק לא לבכות.

אבזץ

New member
ס'ודקת. מזמן לא התראינו, אגב.

סליחה. לא נורא, אפי' הכלה לא היתה.

מזלטוב

מתגעגעת אליך יא יצור. ראיתי את הקליפ שלשום ולבי יצא מגעגועים. ולמוזהרת, קבלי המלצה זו בכבוד ראש הבחור מדבר מנסיון חיים מר.

אבזץ

New member
../images/Emo24.gif |געגוע|

עשי חיים משוגעים. הלוואי שהיו לי ביצים לעזוב הכל באמצע החיים. אין ביצים ונשבר הזין. הראי להם לגוים מה אנחנו שווים. דחפי להם כל מה שהם לא צריכים. אות בספר תורה הם כבר כתבו? אח"כ מתפלאים שהאנטישמיות גואה...

R a c h e

New member
הרגשתי צורך לבדוק שזה אתה ולא מתחזה לך

(שאחד מהם שלח לי מסר היום ובו הפנייה לבלוג של הסטודנט החולני לפילוסופיה) ולבחורה שפתחה את השרשור: אז הנה, את כבר לא לבד וכן, בהתחלה אני חשבתי שמשהו דפוק בי, אח"כ הבנתי שיש גם חיים בחוץ... מצטערת על התמציתיות, יש לי ילדה חולה ועצבנית בידיים.....

למעלה