יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

לא הבנתי איך אתם רואים את העונה השביעית של סמולוויל =\ לפי מה שאני יודעת ב'הוט' אין עדיין את העונה השישית בכלל ו'ביס' יש את העונה השנייה...

Assilicious

New member
ביס העונה השישית נגמרה שבוע שעבר נראה לי

אולי עכשיו זה מתחיל מההתחלה.. ואנחנו רואים את העונה ה-7 בעזרת חמורים למינהם...

slayer510

New member
תשובה

העונה ה-7 של סמולוויל עלתה בארה"ב ב-27 לספטמבר 2007. בקשר לצפייה בעונה ה-7: אנשים מורידים את הפרקים ורואים במחשב. מקורות להורדה הן אין סופיות: יש את החמור(אימיול), כמו שצויין בתגובה מעליי, יש הורדות ישירות ועוד.... אם הנך מעוניינת בהורדה של העונה, שלחי מסר פרטי. תודה ויום טוב!

slayer510

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gifעונה 7 פרק 6- צפייה ישירה

עם תרגום עברי מובנה. בבקשה: http://www.megavideo.com/?v=4NBMKR4M צפייה מהנה! קרדיט ל-ndss12345 ו-mantzur מפורום סמולויל ב-FXP על התרגום וההעלאה של הפרק.

handlessman

New member
זה היה יכול נחמד אם זה לא היה נתקע כל שנייה..

בגלל זה אני שונא לצפות בסרטונים שנמצאים על הרשת מבלי להוריד אותם למחשב, כי אז צריך לחכות שהם יטענו ואז לראות. רק שפה זה לא איזה סרטון מיוטיוב, זה פאקינג פרק שלם, ולמי יש בולבול לחכות???.....

slayer510

New member
מה הבעיה לחכות?!

תחכה חצי שעה מקסימום. תאמין לי, לא יקרה לך כלום, זה לא סוף העולם! שמתי את הפרק בצפייה ישירה פה כדי שמי שאין לו אפשרות להוריד, יוכל לצפות בצפייה ישירה עם תרגום עברי אם לך יש את האמצעים הדרושים לצפייה בפרק, חוץ מבצפייה ישירה, אז מצדי אל תצפה בצפייה ישירה. בקיצור, הקישור מיועד לקהל הרחב. תיהנו! כל הקרדיט כמובן מגיע ל-ndss12345 ול-mantzur מפורום סמולוויל ב-FXP

orlosh4

New member
אפילו...

פחות מחצי שעה,זה באמת לא כזה נוראא.. ותודה ל-slayer510 שהעלה את הפרק בצפייה ישירה+תרגום מובנה

handlessman

New member
אין בעיה, לא בא אלייך בטענות...

מה התעצבנת...? אני ממש מעריך את ההשקעה (אני יודע שלא אתה העלית...) סתם מביע את דעתי בכלליות על הדברים האלה.

nayman

New member
תודה רבה אחי, תודה רבה אחי

אבלן אפשר אולי על שרת אחר?, אבל אפשר על שרת אחר?....

handlessman

New member
רשום בפירוש "לחץ על שלח פעם אחת בלבד"!!

חחח זה בסדר, קורה לכל אחד...

orlosh4

New member
אוקיי...

כמו שנאמר יש מלאא מקומות שמהם את יכולה להוריד או לצפות באופן ישיר+תרגום מובנה!!! הנה כנסי לאתר הזה... http://www.fxp.co.il/forumdisplay.php?f=298

למעלה