יש לי שאלה

Carlito2

New member
יש לי שאלה

לא הבנתי איך אני גורם לעצמי לחלום חלום צלול. אני יודע הכל אבל רק את זה לא הבנתי. תודה רבה!

StrengthHonor

New member
יש כל מיני שיטות אבל אני

סך הכל חוטף קריזה באמצע חלום לפעמים שהחלום משעמם רצח ונכנס לחלום צלול ומתחיל לשנות את הסביבה ולעשות דברים...

gggssshhh

New member
למה אתה מתכוון

בלגרום לעצמך לחלום חלום צלול? אתה מתכוון לשיטה הבסיסית? - אם כן אז זה ניהול יומן חלומות ובדיקות מציאות. אם התכוונת לשיטות היותר מתקדמות אז יש wild, mild, העין השלישית וכו'.. נסה לחפש אתרים בנושא (בגוגל, תחת הערך "חלומות צלולים" תיכנס לקישור הראשון שיוצא לך, שם לדעתי יש את התשובה לשאלה שלך). בהצלחה!

Carlito2

New member
לא הבנתם

איך אני גורם לעצמי לחלום חלום צלול ולא סתם חלום רגיל

לפי מה אני עשיתי:

ב-1 מהחלומות שלי אמרתי לעצמי פתאום שאני יכול להפוך את החלום הזה לחלום צלול בשניה, כך אני אומר גם כאשר אני ער, אני צריך לחלום כדי להפוך את זה לצלול. תשמע, כל חלום יכול להיות צלול! אבל ברגע שאתה מודע לכך שזה חלום אתה חולם צלול! תעשה בדיקות מציאות לרוב, כתוב ביומן שלך את החלומות ותוכל לזכור אותן, תוך כדי תוכל גם ליצור את הצלילות בחלום שאתה זוכר אותו ברגע שאתה יושן. עכשיו, אם תעשה בדיקות מציאות רבות גם בחלום תעשה זאת כי זה יהפוך לחלק מחייך, ברגע שתחלום תעשה בדיקה ותיזכר, לפעמים ישפיע עליך הקטע של לשכוח לעשות בדיקת מציאות ואז תעשה ותבין שזה חלום. מקווה שהבנת : )

Roy1232

New member
אם זה היה כ"כ פשוט, לא היינו פה../images/Emo3.gif

הדרך לגרום לעצמך חלום צלול היא המון המון עבודה, והשיטות שהסבירו לך. אין דרך לוודא ב100% שיהיה לך חלום צלול במקום רגיל בדיוק מתי שאתה רוצה.

Carlito2

New member
אבל מה אני צריך לעשות

לפניי השינה כדיי לחלום חלום צלול. זה לא בא ככה סתם משום מקום

Roy1232

New member
אין משהו כזה, מצטער.

השיטות הן לא אינסטנט, וזה לא איזשהו טקס שצריך לעשות לפני השינה או משהו כזה. באתר החלומות הצלולים של אלון ברמן (לינק בצד שמאל של הפורום) תמצא את מה שאתה מחפש, וגם תבין יותר על מה מדברים. בעיקרון יש 2 שיטות עיקריות ליצירת חלומות צלולים, שהן יצירת חלום צלול מתוך עירנות (WILD) - קשה מאוד, במיוחד אם אין לך רקע, ובדיקות מציאות - שיש להן סיכוי גדול יותר להצליח, ובמקרה הזה אתה פשוט מגביר את המודעות שלך לנושא בערות, בהנחה שבשלב מסויים, במהלך חלום רגיל, תבין פתאום שאתה חולם והחלום יהפוך לצלול. עוד הערה חשובה, כשאתה מנסה ליצור חלום צלול מעירנות לפני השינה, הסיכוי שתצליח קלושים עד אפסיים, פשוט כי החלומות בתחילת השינה מאוד קצרים והמרווחים ביניהם גדולים. מה שכן - אם תעיר את עצמך אחרי 6 שעות שינה ואז תנסה WILD, הסיכוי הרבה יותר גדול. בקיצור, כל השיטות נמצאות באתר הזה.

jast

New member
האמת שזה כן..

אתה רק צריך להיות מודע לזה ולכל השיטות. כמו שאמרו לפני אין איזה טקס שאתה עושה לפני השינה ואז יש לך חלום צלול. ברגע שאתה מודע לדברים הם גם קורים, כי סכה הכל בראש:)

למעלה