יש לי שאלה,

bayshan

New member
יש לי שאלה,

אני בן 29 ושוכח דברים. היום לדוגמא שכחתי את המפתחות של האוטו בתיק ולא זכרתי להגיד לאישתי. אתמול שכחתי את הדוד. ועוד ועוד ועוד דומאות שלפיזור מחשבה. אני יכול לעשות המון דברים ביחד אבל כמו שאישתי אומרת, אני כמו פרופסור מפוזר וכשזה אומר לרדת לפרטים הקטנים, להיות מדויק ומתמטי אני בבעיה. אני שלומיאל, שובר דברים, כמעט ועושה תאונות ועוד ועוד דברים שהפכו כבר לבדיחה ומאפיין בחברה שלי, אבל לפעמים זה מציק לי ולא כ"כ חמוד כי אני פוגע באישתי, ז"א ע"י שכחה של דברים שחשובים לה. אני לא בטוח שזה המקום הנכון כי חלקות הקשב שלי מעולה, אני בתפקיד ניהולי, יש לי עובדים שזקוקים למלוא תשומת הלב ואני מרגיש שאני שולט אבל כשזה מגיע אלי, לדברים שאני עושה ביום-יום החל בלשפוך קפה וכלה בלקרוע חולצה. מה עושים ? אם לא פה אז איפה הפורום המתאים ? יש כזה ? פורום לשלומיאלים !!!

לבישן-ברוך הבא למועדון../images/Emo8.gif

אתה מדבר עם מלכת השלומיאלים,אין חפץ שלא איבדתי במהלך חיי,ארנקים,מפתחות,טלכרטים,כרטיסי אשראי מה לא.במשך השנים למדתי לאמץ לי שיטות קטנות איך לזכור,יומן, אם אני מכניסה משהו לתיק אני בודקת שלושל פעמים לפחות שבאמת הוא שם ולא בכאילו,אל תתביש לכתוב לך פתקים שיזכירו ולתלות על המקרר,גם אל תנסה לזכור הכל בבת אחת אלא תחלק לך למה שצריך לזכור באותו יום ספציפי,גם לי זה הציק אבל הבנתי שזאת לא אשמתי כי זה נובע מהמיגבלה שלי וצריך למצוא דרכים להתמודד עם זה
שלך חנה גונן

למעלה