יש לי שאלה.....

nogao10

New member
יש לי שאלה.....

בואו נתאר מצב היפותטי וממש מוזר שבו הלהקה מגיעה באמת להופיע בארץ!...... (לכל מי שמפספס, היפותטי=לא אמיתי=כרגע לא נכון...) לפי הפרסומים האחרונים להיות בשורה ראשונה בהופעה של בונג' בארה"ב עולה 1300 ש"ח, וכדי לבדוק שלא הוספתי אפסים התכוונתי לאלף ושלוש מאות שקלים. נגיד שהלהקה הייתה באה לארץ למופע חד פעמי, והמחירים היו זהים למחירים בארה"ב (כלומר, 1300 ש"ח), האם הייתם משלמים את הסכום כדי לספוג את הרוק של ג'ון
או שהייתם מסתפקים במושב צנוע יותר ורחוק יותר?? עכשיו קל להגיד שהייתן משלמות 500 להופעה, אבל תחשבו שזה באמת קורה, ואתן מרחק נסיעה מהבן אדם הכי חתיך ביקום, עם אפשרות לשמוע את ההופעה שאתן הכי רוצות לשמוע (אני מניחה...), הייתן משלמות אלף שלוש מאות שקלים? נסו להיות כמה שיותר אמיתיות, תתחשבו במה שהיה קורה אם, מצב כלכלי שלכן, דברים שצריכים לקנות (כמו אוכל....) והכל. אז מה נראה לכן? הייתן עושות את זה??? (נ.ב, אם תהייה הופעה נפגשים 5 שעות לפני זה ומכינים שלטים.... הלוואי!!)

LIRONSH100

New member
נוגה בנוגע להופעה בארץ...

קודם כל ה500 ש"ח זה המון... אני מקווה שהם לא יהיו חזירים ויבנו שזה המקסימום שהם לא יכולים לקחת יותר... אבל בלת ברירה אני ישלם 500 ש"ח... וד"א אני ואילנוש כבר ממזמן כבר אמרנו ששבועיים מראש אנחנו נקח אוהל ונקיים התנחלות בונג' בשורה הראשונה...

one pearl

New member
אמממ...

הוא אולי איש מאוד מוכשר, מאוד פופלרי ואהוב. אבל מה בטוח, הוא לא הבחור הכי חתיך ביקום, אפילו לא באמריקה. את האמת הוא איש בן 40 ככה (תקנו אם אני טועה) שאף פעם לא היה החתיך ביותר. קצת עומק בנות. תאהבו אותו בגלל קול יפה, מוסיקה חזקה. ולגבי השורה הראשונה, היתרון שלה, זה ההתקרבות ללהקה שאתן אוהבות, לרקוד עם מטורפים כמוכם. ופשוט להנות. בתכלס, גם אם פרל גאם יגיעו לארץ (נראה מטורף יותר אפילו מבון גובי, להם יש עיקרונות!! חחח...) לא הייתי משלמת יותר מ 500 שקל להופעה. הייתי מתאבדת, אבל לא משלמת את זה. בארצות הברית הכל יקר יותר גם ההופעות. אם ורק אם, בון גובי יגיעו לארץ, עם המבצעים שבטוח יהיו קיימים המקסימום שתצטרכו לשלם זה 500 שקל. אם לא, ההופעה לא תיהיה מלאה ולא יהיו רווחים קודמים (אפילו וולטרס (מפינק פלויד, כאילו דה) לא לקח 1300 להופעה) אז... תמשיכו לחלום. רק לא יקרה מזה. ומי יודע, אולי אם הם לא יגיעו לארץ, מתישהו יהיה לכם כסף ותיסעו להופעה שלהם היכנשהו ברחבי העולם... חחח...חפרתי... דרך אגב, אני עדן... ולא, בון גובי לא התמסחרו בשנים האחרונות, הם תמיד היו ממוסחרים. אף אחד לא צריך להתבייש בעובדה שהוא אוהב להקה ממוסחרת שיודעת לעשות מוסיקה. (מוטו שלי לחיים) יום טוב! חחח

LIRONSH100

New member
תסלח לי שאני לא מסכימה איתך....

הבנתי שאתה בן קודם כל.. דבר שני... ג'ון הוא כן הבן אדם הכי חתיך ביקום (לפחות שאני ראיתי) ומה שבטוח עוד יותר מבין כל המפורסמים ובמיוחד באמריקה... אצלי יש רשימה של הסקסים והוא כמובן מקום ראשון אחריו ג'וני דפ, אחריו רן דנקר אחריו הנרי דוד אחריו פיטר רוט ואחריו נמרוד שיקלר... וכן ג'ון בן 45 והוא תמיד היה חתיך ביותר ... אבל... הדבר הכי חשוב! ללהקת בון ג'ובי ובמיוחד לג'ון יש עקרונות וזה ממש לא נכון מה שאתה אמרתה שאין להם!!! ואף אחד לא מתבייש פה בזה שהוא/היא אוהב/ת את הלהקה המדהימה הזו בון ג'ובי... ותלוי מה אתה קורא התמסחרות. הם אף פעם לא כתבו שיר עבור פירסומת (שאני יודעת) חוץ מזה מאיפה אתה חושב כל המילנים? כיום אי אפשר להיות להקה מצליחה ולא להיות ממוסחרים כדוגמת להקת היהודים.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאממ..

אוקי הבנות פה לא אוהבות את הלקה או את ג'ון בגלל היופי..הוא יותר מפנים יפות ואנחנו יותר ממודעות לזה.. וגמני חושבת שאם הם יבואו לפה (סיכוי קלוש) אז ההופעה לא תהיה יותר יקרה מ 500.. למרות שבחו"ל..כמו בלונדון עוד שבוע בערך ההופעה עולה 500 דולר לפחות לשורות 1-15. אבל המחיר באמת לא חשוב לי. ולא אכםת לי אם הלהקה ממוסחרת או לא, למרות שאני לא רואה את בון ג'ובי כלהקה כזאת ממוסחרת.

LIRONSH100

New member
זה ברור לכן שאני אוהבת את ג'ון לא רק בגלל ...

אייך שהוא ניראה נכון?? כי כשקראתי שוב מה שקראתי זה היה נשמע לא טוב... כיאלו איזה ח' מהבית ספר שלי כתבה את זה אני פשוט לא יודעת מה יש לי היום... ואמרתי כבר אני מקווה שהם לא ימכרו את הכרטיסים ב1,300 ש"ח... לשורה ראשונה..

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאני לא חושבת שיש פה מישהי אחת

שאוהבת את ג'ון רק בגלל היופי ..חח ברור שלא :))

אני מסכימה איתה../images/Emo11.gif

בחייכן, אני יכולה להראות לכן בנים הרבה יותר חתיכים מג'ון [לא מאמינה שאמרתי את זה :|] והם לא בני 40+.. נכון, יחסית לגילו הוא נראה מעולה [
], אבל הוא באמת לא דוגמן....
ו... המממ.. הם באמת לא שווים יותר מ - 500 ש"ח... כאילו... אפילו בארה"ב לא ישלמו סכום כזה.. לדעתי זו סתם הגזמה, אבל אחלה נושא לדיון

הגזמת../images/Emo3.gif

1,300 ש"ח זה בחיים לא יהיה.. בטוח מישו יקח על זה חסות... יותר מ - 400 ש"ח אני לא אשלם על ההופעה הזאת. סורי, עדיף לי לראות בטלויזיה או ביוטאב.. אני קורעת את התחת בעבודה בשביל הכסף הזה...

shelly bongiovi

New member
זה ממש לא ככה/tapuzforum/images/emo6.gif

בארה``ב רוב ההופעות הן לא באיצטדיונים אלא כמו בדיוידי של tlfr ‎‏ שזה עם מושבים. ובמקומות כאלה שורות ראשונות יכולות להגיע גם ל 1000 דולר. במקומות אחרים כמו אירופה זה לא כך הכרטיס הכי יקר עלה לי בסביבות ה 1300 ש``ח (אני לא מוותרת על שורה ראשונה) מה שטוב זה שלכל מי שחבר ב backstage ‎‏ יש סיכוי להיות בשורות הראשונות(השאר פשוט לא יכולים). המחיר אומנם יקר יותר אבל בעיניי זה שווה כל פני. זהו... בהצלחה/tapuzforum/images/emo140.gifשלי

m o r 1 0 2

New member
חח....לא הגזמת../images/Emo6.gif

בארצות הברית המחיר יותר נכון ממש שאמרת...תלוי איזו הופעה.תלוי המקום
חח אני לא הייתי משלמת מחיר..כזה משום שאינלי טובב אני עוד מעט בת 14..
אם הייתי עשירה הייתי מבזבזת מצידי 2000 דולר להופעה...חחח אממ..וכמובן אם הם יבואו לארץ אני שם יום לפניי
....חח אממ אני מאוד רוצה שהם יבואו אני באמת יעשה הכל, כי זה מאוד חשוב ליי....
ואני אוהבת אותם בגלל המוסיקה ...כמובן שגם בגלל המראה של ג'ון ואגב ריצי הוא גם מושלם
אבל כל פעם שאני שומעת אותם יש לי צמרמורת קיצר זו הלהלקה שאני הכי אוהבת בעולם ואני יאהב...ואני אומרת לכם זה אפעם לא ישתנה אצלי...מצידי אני יהיה בת 50
.... כי זו הלהלקה שגדלתי עליה ואני ימשיךך
חח חפירהה
...
קבלו תמונה.. כאילו שאני אפספס הופעה של המושלמים?...חח ממש לא

הו, ריצ'י כל כך חמוד בתמונה הזו!

זה גם לא קשור לכסף. אף אדם שפוי לא ישלם סכום כזה..

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifזה כמו שתגידי על ישראלים שטסים

לראות הופעות בחו"ל שהם לא שפויים

לא, זה לא..../images/Emo3.gif

להוציא מעל 500 ש"ח בהופעה במדינה שלך [כשנסיעה עולה עד 30 ש"ח ולא יותר!] זו שטות גמורה

danamrom

New member
הוא מדהים אני חולה עליו

הוא כזה ממושקה מתוק ויפה שלך דנה

irashady

New member
כן!! לגמרי!

הייתי משלמת כל סכום להופעה שלהם.... החלום הכי גדול שלי זה להיות בהופעה שלהם

למעלה