יש לי שאלה:)

BlogTV Police25

New member
יש לי שאלה:)

נניח וגולש מנגן בגיטרה והוא רוצה לכוון את המצלמה לגיטרה
בצורה כזאת בעצם לא רואים פנים ככה שזה נראה לי די תקין
אממ... אז מי שיודע שיענה :) ובמידה וכן זה משנה אם הוא עם חולצה או בלי ??? תודה לכל העונים
ואם לא עניתם חרא עליכם

BlogTV Police29

New member
זוהי דעתי

לא תקין. מחר מישהו יחליט שהוא מצלם את ידיו תוך כדי הקלדה, או תוך כדי פיצוח גריענים. דעתי היא (בהנחה שמתכוונים ללכת עד הסוף עם התקנון החדש של להציג פנים באופן מלא) כל מי שמראה חלק מגופו, חייב להראות פנים באופן מלא. אחרת לא נצא מזה.

BlogTV Police35

New member
../images/Emo168.gif אבל אז השידור מאבד את

האטרקטיביות שלו... זה נכון שיש חוקים, אבל לנו בתור שוטרים מותר להפעיל שיקול דעת. הרי אם נשים את הקלפים על השולחן, המטרה של החוק הזה היא למנוע שידור של בחורה המפנה את המצלמה לחזה שלה, אשר באופן מפתיע מגדיל את מחשופו מדקה לדקה, ובכך תורם למיתוג הבלוגים כאתר סקס, תדמית אותה תפוז רוצים לשנות. שידור איכותי בו מצולמת גיטרה, מהסיבה היחידה שהיא האטרקציה של השידור, ולא מכיוון שהמשדר רוצה להתחבא, אני לא רואה סיבה לחסום. הרי המשדר היה יכול באותה מידה לשדר את הטוסטר שלו וזה היה קביל מבחינת החוקים החדשים, אבל אז כמובן שהשידור היה הרבה פחות מעניין. אם ממש רוצים ללכת עם ולהרגיש בלי (או להיפך?), אפשר פשוט לבקש מהמשדר להפנות את המצלמה לפנים שלו כאשר הוא אינו מנגן, או כל מספר דקות לכל הפחות. כך כל הצדדים מרוצים, ורמת השידור נשמרת.

BlogTV Police29

New member
צחי, דעתי כדעתך

אז מדוע לא לומר במפורש: "אסור לכוון מצלמה על החזה"? (כדי למנוע מיתוג תפוז כאתר סקס-אם זאת המטרה היחידה)

למעלה