יש לי שאלה

יש לי שאלה../images/Emo98.gif

פעם היה אתר לניקול , רק שלה , באנגלית והיו שם מלא מלא תמונות מדהימות של ניקול וחומר עליה , קראו לו ניקול קידמן אונליין , ועכשיו שאני מנסה להיכנס אליו אין אותו , אז מישהו יודע עליו? ותיכתבו על עד אתרים שווים שאתם מכירים על ניקול!

ערן1987

New member
בטח הורידו את האתר

את מכירה את טים ניקול? אתר שווה מאוד לדעתי נ.ב. שמתי את התמונה הזאת באשכול שבו פתחתי שניקול לא מועמדת,אבל אני שם גם כאן למקרה שלא יראו שם.. תהנו

galileo2003

New member
נראה לי שמוכרים אותו!

גם אני ניסיתי להיכנס לפני כמה זמן וזה כבר לא קיים, אבל לא נורא יש את האתר הרשמי היחסית חדש שלה- הוא יותר טוב לדעתי!

shiray

New member
הסבר לגבי הסגירה

אז ככה, בעבר היה את ניקול קידמן אונליין ואת טים ניקול ואז התחיל קטע של מלחמה קצת בין החברים בכל אתר- כל אתר אמר שזה האתר הכי טוב והשני סתם ובפורומים אמרו שאנשים מהאתר השני הם מגעילים והכל... בעקבות כל הסיפור הזה המנהלים של שני האתרים החליטו שזה נהיה מגוחך ובתכלס כולם מעריצים של ניקול אז צריכים להתאחד. באותה תקופה טים ניקול בדיוק עשה שינוי ענק באתר ונהפך להרבה יותר טוב, אז המנהל של ניקול קידמן אונליין החליט לסגור את האתר שלו, להעביר לטים ניקול את כל התמונות, המאמרים וכל מה שהיה באתר שלו ועכשיו הוא פעיל בטים ניקול (זה פאול, אם זה אומר לך משהו). לדעתי הצעד היה ממש נכון ועכשיו כולם בטים ניקול בסדר גמור ויש המון המון אנשים שם.

ערן1987

New member
תודה על ההסבר!

אבל אף אחד מהאתרים לא היה אתר רשמי של ניקול,נכון? ולמה החליט המנהל של ניקול אוןליין לסגור את האתר? ומה התפקיד שלו כיום בטים ניקול?

shiray

New member
אף אחד לא רשמי

בתכלס המנהל של טים ניקול בקשר עם דוברת של ניקול והציעו להפוך את האתר לאתר הרשמי שלה אבל הוא העדיף שלא, ובצדק. כשאתר הופך לאתר רשמי, נותנים כסף לבניית האתר מהסלבריטי ואז זה הופך לאתר שמרוויח כסף ובעצם הוא פחות "טהור". לעומת זאת מה שיפה בטים ניקול זה שמשקיעים המון זמן ואנרגיה פשוט בגלל האהבה של כולם לניקול, וזה מה שממש יפה! והוא החליט לסגור את האתר כי רצו לאחד את האתרים, והרשת של טים ניקול היה יותר טוב והעיצוב היה חדש ומתאים הרבה יותר. ובתכלס הוא מאלה שיש להם את כל הססמאות והגישה לשינויים שם, אבל אני לא יודעת אם יש לו עכשיו תפקיד ספציפי, הרבה פעמים הם משנים תפקידים (נגיד הייתה מישהי שאחראית על הגלריות אבל אז היא נכנסה להריון ואז אחרי הלידה היא לא ממש יכלה להשקיע אז החליפו אותה במישהו אחר שהעלה פתאום איזה אלף תמונות בכמה ימים...).

ערן1987

New member
העיקר שהאתר עובד טוב ויפה

אבל לא כתוב כלום על ההפסד שלה בגלובוס הזהב,רק עכשיו כתוב שהיא מועמדת.. זה מוזר

למעלה