יש לי שאלה...

הדס100

New member
יש לי שאלה... ../images/Emo92.gif

אני יודעת שאם אני חותמת בלשכה אז אני לא זכאית לקבל מענק. עכשיו השאלה מתי נחשב שחתמתי- כשקיבלתי את הכסף??? נניח היום הלכתי וחתמתי בפעם הראשונה. ויותר לא הלכתי לחתום. אז אני אקבל מענק?

get well

New member
על איזה מענק את מדברת..???

מדובר רק על המענק של העבודה המועדפת... בכל מקרה אם חתמת פעם אחת זה לא נחשב המינימום זה פעמיים אז מגיע לך כסף על שבוע

הדס100

New member
המענק של העבודה המועדפת... הבנתי

שעד שאני לא הולכת לביטוח לאומי זה לא נחשב בכלל שחתמתי. ככה זה?

הדס100

New member
ועוד שאלה, בקשר למלצרות (+, -)

מה ז"א מפנה שולחנות? זאת העבודה שהציעו לי. אמרו לי בלי לעזור במטבח, רק לפנות שולחנות. זה נשמע לי טוב מדי.

malder

New member
תשובות

1. בקשר למענק. נניח וחתמת 3 ימים, כל יום שווה 100 ש"ח בקירוב... ז'תומרת ירדו לך מהמענק 300 ש"ח... אוקיי? הרי המענק הוא בסביבות ה 7000 ש"ח... כאשר את יכולה לחתום מקסימום 70 יום.שזה יוצא בערך 100 ש"ח ליום. אם תחשבי על זה שוב... הרי זה לא משנה, הוא שתקבלי את הכסף מהעבודה או מלשכת התעסוקה. :) 2. אני פיניתי שולחנות בארקפה... אבל אצלנו זה היה רק חלק מהעבודה... פינוי שולחנות, במיוחדת במקום מפוצץ אנשים זו לא עבודה קלה.. אלא אפילו קשה... את חוזרת הביתה עם כאבי גב :) לשיקולך...

הדס100

New member
../images/Emo51.gif מקודם דיברתי עם המנהל של

התחנת דלק, הוא נשמע לי מה זה סתום. גם חברה שלי שעבדה שם אמרה לי שהוא די אהבל... אני רוצה את המענק אבל...אני ממש לא רוצה לעבוד בשבתות ואין מצב שאני אוכל להמנע מזה בתחנת דלק... טוב, אין ברירה. העיקר למצוא כבר משהו.

malder

New member
תראי...

גם עבודה כמפנה שולחנות זו עבודה שרוב הסיכויים תחייב עבודה בסופ"ש. איך המשמרות בתחנת דלק? אולי גם אני אלך לעשות את זה...

m i k a3

New member
אני התלבטתי גם ,ובסוף בחרתי

במפעל,תשאלי את פטרול דויד, הוא מתדלק

m i k a3

New member
ברור,אם לא היית בביטוח לאומי

אז בלשכה את חותמת רק על חיפוש עבודה

למעלה