יש לי שאלה...

pink blush

New member
יש לי שאלה...../images/Emo9.gif

אני די חדשה פה אז קודם כל שלום לכולם! ודבר שני, יש לי ידיד ואני רוצה לדעת איך אני יכולה להשכיב אותו? אני יודעת שזו שאלה מוזרה אבל שיהיה... וד"א- אני מעדיפה לדעת איך לרמוז לו שאני רוצה לשכב איתו...

pink blush

New member
../images/Emo46.gifאיזה רעעעעעיםםם!!!!!!!

פעם ראשונה שלי בפורום הזה ואתם אפילו לא עונים! ממש קבלת פנים!!!

הלוווו וואו וואו.....דבר ראשון...

להיות רגועים...זה הכי חשוב דבר שני זה שיש אנשים שכותבים בפורום הזה ועונים על שאלות לא אומר שהם נמצאים פה 24 שעות 7 ימים בשבוע! יש גם חיים מחוץ לאינטרנט!!! There Is Intellignce life out there

חתולללה

New member
....

את רוצה להשכיב את ידיד שלך? מה הבעיה? בדרך כלל להשכיב בן זה לא בעיה בכלל.....את צריכה לראות אם הוא נימשך אליך, אם כן אז לא תיהיה לך בעיה....תרמזי לו לאט לאט....בהתחלה תנשקי אותו ואז זה יזרום כבר ותראי אם הוא רוצה..

pink blush

New member
כן אבל...

אני לא יכולה לבוא אליו ולהתחיל לנשק אותו ככה סתם... אני והוא כמעט אף פעם לא לבד, ואני יודעת שהוא נמשך אלי. הבעיה היא איך אני יכולה לרמוז לו שאני רוצה, לפני שאני מנשקת אותו?

מור~!

New member
איך את יכולה להשכיב אותו?

תעמדי על 6 מאחוריו ותגידי לו שילך כמה צעדים אחורה הוא יפול ויישכב על הרצפה מה עוד את צריכה?

מור~!

New member
6

2 ידיים + 2 ברכיים + 2 כפות רגליים (שרק האצבעות שלהן משתתפות לעמוד על 4 זה כמו חתול כשהשיערות שלו מסתמרות

ƒire

New member
לא ידעתי שסופרים את הברכיים ...

חשבתי שסופרים רק את האיברים שלהם קשר משל עצמם לגוף. נו טוב תודה כל יום לומדים משהו חדש

MaD-d0g

New member
תפגשי איתי אצלך בבית

ותלבשי כמה שפחות אני לא אומר שתיי ערומה, אבל... תשאירי מעט מאוד מקום לדימיון

EmGee

New member
יש כמה אפשרויות

יש את שיטת האיפון, שהמומחה אליה בארץ הוא ללא ספק אורן סמדג'ה. את צריכה לשים יד ימין באיזור הכפתור בחולצה למעלה ויש שניה על שרוול ימין שלו. את עושה צעד אחד קדימה עם רגל ימין מתכופפת מעט, מרימה אותו על הגב וזורקת אותו על הרצפה. יש שיטה פחו מסובכת אך יותר כואבת שנקראת "נוק-אאוט". פשוט תקחי לעצמך 15 פרקי זמן שכל פרק זמן נשמך 90 שניות ובזמן הזה תכי אותו באגרופים מעל החגורה (אם יש לו שרירים אז תתמקדי בפנים ואם לא אז באיזור הבטן התחתונה). בהצלחה

itaytay

New member
ישנם כמה שיטות לפיתוי...

א.תשחקו "אמת או חובה" בין כמה זוגות חברים או רק שניכם כשכל תור זה שיוצא אומר חובה עליך להוריד בגד או להתמזמז עם מישהי במעגל.או תשחקו "פוקר עירום" שמי שמפסיד מוריד בגד. ב.לשכב על המיטה לקרוא לו ולסמן באוויר לכיוון הזין שלו או לגעת בזין שלו. ג.לראות ביחד סרט כחול ולשאול לדעתו על ביצועים שונים ולחכות לתגובתו החיובית.

למעלה