יש לי שאלה..

יש לי שאלה..../images/Emo70.gif

אני רואה הרבה נשים או דוגמניות בטלוויזיה שכשמאפרים אותן שמים להם את הסומק על עצם הלחי
עכשיו ...למה???
?
?
?|?

little bony

New member
לא ממש שמתי לב

אבל יכול להיות שמשום מה יש אנשים שמוצאים את זה כדבר יפה.. אולי הם מנסים ליצור איזשהו אפקט..

אין לי מושג בקשר לשימר...../images/Emo2.gif

מעולם לא שמתי..ואני חושבת שזה מיותר...כמה תכשירי איפור אפשר לשים על הפנים??? רחמים! גם קונסילר,גם מייק אפ,גם פודרה ,גם סומק וגם שימר? אפשר לוותר פנים לא צריכות כ"כ את ההברקה של השימר! אבל אולי שמים את השימר לפני הכל אין לי מושג!!!!!

RReuTT

New member
אפשר גם וגם

כשזה מתחת זה למראה קלאסי יותר כשזה מעל זה יותר ליום יום או אפילו מתאים לבילויים, מועדונים וכאלה...

אז ככה

את עצמות הלחיים אפשר לעצב בעזרת סומק.. את יכולה לקחת פודרה עם גוון חום(שכהה מהגוון עור שלך בטונים אחדים) ולמרוח אותה בצורה מטושטשת (ממש מעט) מתחת לבליטה של עצם הלחי. לאחר מכך לקחת סומק עם גוון ורדרד ולהסמיק מעט את הלחיים עצמן..(אבל לא לעלות על עצם הלחי עצמה) משסיימת את לוקחת את השימר ובטפיחות קלות את שמה אותו על הבליטה של עצם הלחי.. התהליך הזה מבליט ומעצב את עצמות הלחיים..

אבל ממה שאני ראיתי..

הם שמו לה את הסומק על עצם הלחי עצמה בגוון ורדרד בלי לשים משהו מתחת לעצם הלחי וזה יצא דיי יפה

מאפרת מקצועית

שמים את הסומק מתחת לעצמות הלחיים כשרוצים ליצור אפקט של הצללה. לעיתים כשהפנים לא אובליות אלא קצת יותר עגולות או מרובעות משתמשים בסומק מתחת... כיפוש

KerenWelling

New member
ככה לא צריך לשים סומק...

סומק אמור להיות מתחת לעצם הלחי, לשם הגבהה של עצם הלחי והדגשה שלה... מי ששמה סומק על עצם הלחי עצמה מנסה להדגיש את עצם הלחי עצמה...בלי לנסות להגביהה אותה..

למעלה