יש לי שאלה

• פותח הנושא Mor L
  • פורסם בתאריך

Mor L

New member
יש לי שאלה ../images/Emo58.gif

מרוב כל השידורים החוזרים של הסידרה וזה שאני שוב קוראת את כל המאנגה מההתחלה, התבלבלתי לגמרי כבר... מתי רואים את אמאנו, הכתב של מגזין הגו, זה עם השיער הג'ינגי והשפם, שומע על היקארו בפעם הראשונה? נדמה לי שהפעם הראשונה שהראו את אמאנו היתה בדיוק כשאוגאטה לקח את אקירה למכון הגו כדי שיראה את היקארו, ואקירה ברח משם לפני שהיקארו יספיק לדבר איתו. ואז הוא אמר לאוגאטה שאחד כמו היקארו ירדוף אותו? ובדיוק באותו הרגע הגיע אמאנו ורצה לראיין את אקירה. אחרי שאמאנו הלך למשרד הפרסום אקירה אמר לאוגאטה שהוא יגדיל את הפער כדי שהיקארו לעולם לא יתקרב אליו. אז זו הפעם הראשונה שרואים את אמאנו, אבל איך בדיוק נודע לו על היקארו? אני כבר לא זוכרת ומבולבלת לגמרי!!!

נדמה לי נדמה לי נדמה לי../images/Emo79.gif שבאחד הפרקים הראשונים[פרק 3?],שמייג'ן טויה מציע להיקארו לשחק איתו והוא בורח משם בצרחות...אבל אני לא בטוחה-____-

Mor L

New member
?..

לא דיברתי על אוגאטה, אלא על אמאנו, הכתב של מגזין הגו.

Tenguy

New member
תכלס : בריאיון החג עם טויה האב והבן

אמאנו שומע במפורש על היקארו בריאיון הזה. האב (קויו טויה) ביקש להיות המקצוען שישחק בחדר יוגן-נו-מה, ואז ביקש לבחור בעצמו באחד המקצוענים החדשים - ואז נקב בשמו של היקרו שינדו. אקירה טויה נדהם למשמע אוזניו... אח"כ, במשחק עצמו, אחרי 20 דקות שכולם חיכו להיקרו להתחיל במשחק מול מייג'ין - אמאנו הולך לחדר הטלויזיה ומופתע לראות שגם קוואבארה ואוגאטה, בנוסף לאקירה, באו כדי לראות את היקארו.

Tenguy

New member
אבל, פנים מול פנים, זה היה שנה קודם

אמאנו ישב באותו חדר טלויזיה וראה את המשחק בין אקירה לבין אוזה זאמה, ותהה מי זה שינצח במשחק הצמוד... היקארו התפרץ ואמר לו שאקירה לא ירפה מלהתקיף וינסה לנצח את המשחק ב-ko... ואז אשיהארה שעקב אחרי אקירה (הם מאותה קבוצת לימוד של המייג'ין), מודה שבאמת אקירה נכנס יותר מידיי עמוק, ולא רואה את התיכנון של זאמה... ובאמת זאמה שהיה יותר זהיר - ניצח במשחק.

Mor L

New member
נכון זו הפעם הראשונה שהם נפגשו

אבל מתי הפעם הראשונה שאמאנו התעניין בהיקארו? כי כאשר הוא ראה את המיון הראשון לפני בחינת המקצוענים, הוא ראה שהיקארו הפסיד פעמיים ניצח פעמיים ועבר פעם שלישית עם ניצחון טכני. ואז הוא אמר מעניין אם היקארו עושה את עצמו או שבאמת יש בו משהו מיוחד, והוא עשה השוואה לאקירה שיש לו כבר 8 ניצחונות רצופים בתור מקצוען. וכשאר אחד שהיה לידו שאל למה דווקא אקירה הוא אמר שזה כלום שום דבר וסצם דיבר לעצמו.

למעלה