יש לי שאלה

חנוש99

New member
יש לי שאלה../images/Emo58.gif

מתי בידיוק פלוריסיינטה תגלה שהיא בהריון???? פליז תענו!!

למה לפתוח שרשור חדש? ../images/Emo58.gif

בעקרון בפרק 140 ומשו..אבל דלפינה ושות' חח יבלבלו הכל ורק בערך בפרק 155 משו כזה.. היא תגלה סופית שהיא בהריון אחרי שהיא בולעת מטבע בטעות
איזה סתומה.. חחחח ואם יש לך עוד שאלות בקשר למספרי פרקים בשרים המורדים [www.sharim-amordim.net] אם לא טעיתי בכתובת בתקצירים יענו לך על כל השאלות :]

Mi RoNi

New member
../images/Emo58.gif

בפרק 144 היא תעשה בדיקת הריון...וכנראה היא תגלה שהיא בהריון... אבל אם זה תלוי בדלפינה - הם לא יגלו כל כך מהר.

../images/Emo58.gif זה לא ממש נכון...

היא אכן עושה בדיקת הריון בפרק 144 אבל התוצאות יוצאות לא ברורות משום מה... אז היא הולכת לעשות בדיקה אצל הרופא ואז דלפינה מתערבת [יותר נכון לורנסו בשם דלפינה] וכל זה בא ביחד עם הנוטריון שאומר שהירושה תלך לזאת שתלד את הנכד הראשון ואז כולן מכריזות על הריוןחוץ מפלור כי היא לא יודעת ובלה בלה וכל זה... קיצר, כנסו לתקצירים איפשהו ותבדקוווו

looly 211

New member
../images/Emo58.gif

בפרק 144 היא תעשה בדיקת הריון אבל כנראה שיצא לי שלילי או שדלפינה תחליף בבדיקה או משו כזה... בפרק 148 היא תלך לבית חולים ותגלה שהיא בהריון אבל אז המצלמות ביטחון יראו את לורנסו מחליף בדפים..... ואז בפרק 149 היא תלך לרופא אחר (רק עכשיו ידעתי על המטבע...) והוא יגיד לה: "את תהי בסדר וגם התינוק שלך..."

sweet stav

New member
../images/Emo58.gif...לאלא

היא תחשוב אז היא תעשה בדיקה... ואז היא תלך לעשות בדיקות בבית חולים עם דלפינה וסופיה בגללל הצאווה ואז יצא לה חיובי אבל אזז יראו את לורנסו מחליף את התוצאות אז עדיין היא לא תדע.. ואזז היא תבלע מטבע(
)ואז הרופא ישים אולטראסנאוד ויראו תתינוק משו כזה
אז בערך בפרק 150-151

sweet stav

New member
תיקון**../images/Emo58.gif

היא תחשוב אז היא תעשה בדיקה ביתית ואז אני לא יודעת מה יוצא כנראה שלא..ואז ההמשך שכתבתי

למעלה