יש לי שאלה.

arinashg

New member
לגבי הפרק שהיה עכשיו בהוט

בסצנה האחרונה כשלאמב משחרר את ורוניקה ודאנקן- מישהו מכיר את השיר שהיה ברקע?

purple M

New member
מישהו יכול לומר לי..=]

מתי הפרקים של ערוץ 10 משודרים בדיוק? ואיזו עונה זו? יש לי פיגור של איזה 4/5 פרקים בהוט, אז אני אתחיל מחדש.. תוווווודה=].

זיהוי...

מה המצב? אני צריך זיהויון. שיר צ'יל אאוט מגניב שהיה לקראת סוף פרק 7 בעונה השנייה של ורוניקה מארס. יש מישהו שמזהה?

207

מישו יודע מה השיר ששומעים בסוף הפרק? [הפרק בו מגלים ורוניקה ודאנקן שהוריה של גרייס מתעלללים בה. יש שיר עצוב וטיפה פסיכודאלי.. מישו יודע מי מבצע ומה השם שלו?

ATK1

New member
השיר פתיחה של ורוניקה מארס

תגיד אתם יודעים איך נקרא השיר פתיחה של הסדרה אני ממש רוצה לשמוע את כולו תודה

Nitzan122

New member
../images/Emo26.gif

Dandy Warhols - We used to be friends ופעם הבאה בבקשה תשרשר

ד י י ז י

New member
שאלה ובה ../images/Emo58.gif עד 2X11:

זו בקשה אולי קצת מוזרה, אבל אני מבקשת שתהרסו לי קצת. אחרי שדאנקן ברח עם הילדה שלו (ואגב, מאיפה לעזעזל יוצר הסדרה הביא את הסיפור הגרוע הזה? 'צעירים חסרי מנוח'?) השחקן שמגלם אותו עדיין ממשיך להופיע בפתיח, לפחות עד איפה שראיתי, פרק 2x15. בכל מקרה, כדי שלא יהיו לי סתם תקוות שווא לכך שזה סימן שהוא יחזור מתישהו (כן, אז מה, אני אוהבת את הזוגות הצפויים..), מישהו שסיים את העונה יכול לספר לי אם הוא אכן חוזר, או שהסיפור עם הילדה היה תירוץ של היוצר להעיף את השחקן? תודה רבה ושבוע טוב!

irene17

New member
../images/Emo58.gif222

הוא נשאר בכתוביות הפתיחה בגלל שהשחקן היה חתום ל-12 פרקים והופיע רק ב-11. הפרק ה-12 היה פרק 22, ראינו אותו בפלאשבקים ובסצינה קטנה במציאות. אבל הוא לא חזר לנפטון והוא לא חוזר לסידרה. כל הסיפור עם הילדה הומצא כדי להוציא אותו מהסידרה, ולדעתי היה אפשר להמציא דרך יותר טובה להוציא אותו. אבל כל עוד הוא יצא לתמיד אני מוכנה לשכוח מהעלילה המטומטמת.

ד י י ז י

New member
:( המשך ../images/Emo58.gif עד 2X22

א, תודה רבה. ב, לא יודעת, אחרי הטררם שהיה כל עונה 1 סביב כל נושא ורוניקה-דאנקן-יחסינו לא, הייתי חושבת שישאירו אותו קצת יותר בסדרה. יכלו לעשות כמה וכמה דברים מעניינים בסדרה איתם, קצת חבל לי שההרגשה של היוצר היתה שאחרי שהם יכולים להיות יחד, נגמר העניין. שלא תראו אותי ככה, כרגע זאת הסדרה הדרמתית האהובה עליי, אבל העונה השנייה קצת אכזבה אותי...

irene17

New member
מבחינתי ../images/Emo58.gif211

מבחינתי הם השאירו אותם יותר מידי זמן ביחד. 11 פרקים לבזבז על הזוג הזה זה 11 פרקים יותר מידי. והם דווקא לא עשו עד כדי כך עניין מהם בעונה הראשונה. זה היה חזק בחצי הראשון של העונה הראשונה אבל אח"כ הגיעו ליאו ולוגן והתרכזו בורוניקה/דאנקן פחות. ואני לא חושבת שזאת הייתה ההחלטה של היוצר להוציא אותו מהסידרה, לפי מה ששמעתי זה מה שרצתה הרשת. היוצר דווקא מאוד מאוהב בדאנקן.

karyn

New member
מה זה ללא נושא?! O.O../images/Emo204.gif

run של air תפוזבל מפחידים מיום ליום

karyn

New member
מעניין למה כולם שואלים את זה../images/Emo204.gif

פתחו על זה 2 הודעות!!! TOT למנהלים כדי לכם לרכז את הכול וזה run של air run זה שם השיר

arinashg

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

למעלה