יש לי שאלה

ברקנבר

New member
יש לי שאלה../images/Emo53.gif

אני עם שחלות פוליציסטיות. אחרי סבב של איקקלומין שלא עזר בכלום. לכן התחלתי סיבוב שני ועכשיו אני אחרי לקיחת ארגסט שיביא לי "מחזור"(שהרי ידוע שאין מחזור עצמאי בpco ). בכל מקרה קיבלתי מחזור שהוא בערך(וסליחה על הירידה לפרטים אינטימיים) שתי טיפות וחצי, אין לי דם ממש. זו פעם ראשונה שזה קורה לי בד"כ אחרי שאני לוקחת ארגסט יש לי מחזור של 4 ימים. רציתי לדעת מכיון שאני חדשה בתחום האם זה נורמלי, האם זה קורה כתוצאה האיקקלומין שלקחתי בפעם שעברה? מחכה לתשובות. תודה

אל71

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אין לי שחלות פוליציסטיות אז אני לא ממש יכולה לעזור. אולי שבת, אז לא הרבה זמינות ליד המחשב. נסי בשאלות נפוצות למעלה, אולי יש שם המלצות. שבת שלום

אני פולציסטית גם

וארגסט בד"כ אמור להביא את ה"גאולה" אבל השאלה היא מתי סיימת את הארגסת. כשאני לקחתי לא תמיד זה הגיע מיד. אז אולי תמתיני עד מחר ואם לא יגיע תיפני לרופא שלך.

ברקנבר

New member
סיימתי את הארגסט

כבר לפני 4 ימים ובד"כ ה"גאולה" כפי שקראת לזה מגיעה אחרי יומיים ולכן נלחצתי. תודה על התשובה
מה את לוקחת בשביל הפוליציסטי? יש לך רופא מומלץ?

פּוֹנְג

New member
לא יודעת לענות לך,מה שכן, אם יש לך

חשש שזה לא מחזור, אז תעשי בדיקת הריון. אם לקחת איקקלומין ללא מעקב US - אז אולי הביוץ שלך התאחר והדימום עכשיו הוא בכלל לא של מחזור? אני אולי מעוררת בך אשליות, אבל היו דברים מעולם.

ברקנבר

New member
שוב שאלה

צריכה להתחיל לקחת מחזור חדש של איקקלומין. רציתי לדעת איך סופרים את היום הראשון של המחזור, מהיום שבו יש ממש דם אדום או מהיום שבו התחילו להיות סימנים כמושל סוף מחזור. פשוט זה קריטי לספירה של היום החמישי למחזור. לא יודעת ממתי להתחיל. תודה

היי ברקנבר ../images/Emo140.gif

את המחזור מתחילים לספור מהיום הראשון של הדימום ממש ולא של ההפרשות שקודמות לדימום. בהצלחה בטיפול- מקווה שזה הטיפול האחרון והמנצח

עינת ב6

New member
הי ברקנבר!../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif

הי חמודה...
תתחילי לספור מהיום של המחזור שמתחיל להיות חזק... דימומים קלילים או הפרשות לא נחשבות...
שיהיה המון המון המון בהצלחה חמודה!!!
ויום מקסים לך!

למעלה