יש לי שאלה:

יש לי שאלה:../images/Emo53.gif

אני מחר מסתפרת.. ויש לי שיער מתולתל.. אין לי מושג מה אפשר לעשות בו חוץ מלהסתפר רגיל.. מדורג?! תעזרו ליייייייייי

Charmed14

New member
גם לי יש שיער מתולתל

והיום בדיוק הסתפרתי ועשו לי מדורג יחסית קצר וביקשתי שאני יוכל לאסוף אז אפשר לאסוף לקוקו אבל קטן...ויצא יפה כזה....השאלה אם את אוהבת נפוח וזה ופזור וכזה פרוע או שתלכי עם צמות?מה הסגנון שלך?

im to hot

New member
גם לי יש תלתלים

והשער שלי מדורג עד הכתפיים ועם גוונים שיא היפים בכול מיני צבעים יש לי שחורים בלונדינים חומים לתלתלים לא יפה (לפי דעתי) גוונים באותו צבע מקקוה שעזרתי. . . . .

דעתי?????

לכי על מצב כזה..תחפפי אצל הספר\רית..תבקשי פן רגיל (מתולתלת כן?) ואז שתקצר ואת הקצבות הקידמיות שיעשה קצרות יותר..משהו כמו עד הסנטר או טיפה יותר קצר..זה מה שיש לי..(מתולתלת לשעבר בעעע) מדהים!

EarthWind

New member
ראיתי פעם מישהי...

שהיה לה שיער מתולתל ומדורג זה נראה ממש טוב.. הדירוג היה מגניבבב. היו כאלו תלתלים יותר קצרים למעלה וזה היה פרוע כזה.

אדוו

New member
ללאאא.....

אני מתולתלתתת... ואל תעשי מדורג כי זה מנפח בטרוף.... יותר מדיי לדעתי

אנהלה

New member
אני מתולתלת רצח ויש לי מדורג זה באמת מאוד מאוד מנפח לכי תעשי משהו מטורף תבקשי מהספר להתפרע... ככה את תהי יחודית נגי דאני השיער שלי הוא סימן ההיכר שלי ועכשיו אני הולכת להסתפר ואני חושבת על משהו מיוחד עוד לא החלטתי מה אבל אני יודעת שזה יהיה משהו יחודי לי

למעלה