יש לי שאלה

יש לי שאלה ../images/Emo53.gif

הפורום עוסק בבעיות אורטופדיות? כלומר, אם אני ארשום על בעיה שיש לי בגוף אני אקבל תשובה? אני מתכוונת אם זה המקום הנכון לרשום בו וגם לקבל תשובה בקשר לזה תענו לי בבקשה במהירות האפשרית כי זה די דחוף
שלום, מעין

אוקיי אז זה הולך ככה:

אתמול באימון (כדוריד) הייתי בתנועה ובאתי לזרוק לשער, אז אני באתי לזרוק באגרסיביות ועם הרבה כוח, בול כשהרמתי את היד שלי למעלה ועשיתי תנועה של זריקה ומישהי משכה לי את היד, כמובן שמכיוון שהפעלתי המון כוח בזריקה ובתנועה היא לא הצליחה לתפוס ולא לעזוב, כלומר, היד השתחררה. כמובן שהצלחתי להשלים את הזריקה ולהכניס גול (כל הכבוד לי
), אבל מיד לאחר הזריקה הרגשתי כאבים בכתף. חשבתי זה לא רציני ובטח זה יעבור מחר. היום אני מגלה כאבים רציניים יותר וקשיי תזוזה בכתף. אם אני מרימה את היד כואב לי, כנ"ל לגבי הכתף או כל תנועה עם היד, אפילו כואב לי להקליד, אני מרגישה כאילו היד כבדה יותר. האם זה רציני? אם כן, מה עליי לעשות ולאן עליי לפנות?

בובי

New member
כמה דברים

בגלל עוצמת המכה כנראה שנגרמו קרעים קטנים בשריר של הכתף נסי כמה דברים ראשית אם יש לך משחת ביןגאי שמחממת את המקום לעסות על המקום זה יכול לעזור. תנסי לחמם את המקום עם מים חמים בבקבוק או משהו דומה תראי אם זה מטיב לבעיה או מחמיר. אם זה מחמיר תעברי למים קרים. ולסיום מנוחה לא לאמץ את השרירים יותר מידי ובודאי לא בכדור יד וכדומה

יש לי משחק חשוב ביום שבת

אתה מתכוון שאני לא אשחק? בכל אופן
על העזרה ואני יעשה את מה שאמרת לי לעשות

אני ממליצה על בדיקה מקיפה !!

קונוונציונלית אצל אורטופד לודא שלא נגרם נזק שמצריך את קיבוע היד או החזרת המפרק למקום. אם הרופאט יאמר לך שהכאבים נובעים מטראומה או מקרעים קטנים הייתי ממליצה לך על תחבושות עם מיצוי ארניקה וגם לקיחה פנימית של הכדורים. אם אתה מעוניינת לזרז את החחלמה מומלץ לגשת גם לטיפולי עיסוי ארומתיים אצל מטפל מוסמך. כך או כך , אני הייתי ממליצה על מנוחה מלאה אפילו על חשבון משחק חשוב . החלמה מהירה יעל

תודה רבה

ייתכן שאני אלך מחר לאורטופד אם הוא יעבוד... איזה תחבושת בדיוק מתאימה לכתף?

avorly

New member
מסכימה עם כל מילה של יעל

גשי לאורטופד לבדיקה מקיפה. "טיבן" של מכות אורטופדיות מתגלה כ- 24 שעות לאחר מכן,ואז לפעמים מתברר שהבעיה היא יותר חמורה ממה שחשבת. בתור אחת ש"חוותה" כאבים אורטופדיים - אל תזניחי. קחי לעצמך את כל המנוחה שצריך, כדי שתוכלי אח"כ לחזור לפעילות. בברכת רק בריאות, אורלי

למעלה