יש לי שאלה =/

Buffed

New member
יש לי שאלה =/ ../images/Emo47.gif

קרו לסימס שלי כמה דברים! בהתחלה אני התקנתי בהצלחה את הסימס הראשון (של סימס 2) והכל היה בסדר עד שהתקנתי את התוספות וההתקנות לא עברו בהצלחה וכתבו לי שזה Instolesion has crashed (ההתקנה לא עברה בהצלחה) אז חשבתי לעשות משהו שזה יעבוד ושמרתי את התיקיות עם השכונות והתמונות ואז מחקתי את הסימס והתקנתי אותו שוב ואז ניסיתי להתקין את התוספות והיה את אותו הסיפור.. אז אמרתי לעצמי 'נו טוב..' והחזרתי את התיקיות של השכונות והתמונות שוב ואז כשרציתי לשחק בסימס כל פעם כשפתחתי את המשחק לבתים של כל השכונות במקום עצים היו צינורות מוזרים וכל מיני כתמים לבנים מוזרים וכשפתחתי ביצירת משפחה חדשה או בבית עם משפחה זה פשוט יצא לי מהמשחק!! ועכשיו התקנתי שוב Windows חדש והתקנתי את הסימס שלי שוב ועדיין יש לי את יציאת המשחק הזו ואת הכתמים הלבנים!! יכול להיות שיש בעיה בדיסקים של המשחק?

coral60

New member
יכול להיות ש..

הכרטיס מסך דפוק כמו שיובל אמר..
אם אחד ההורים שלך יודעים תשאלי אותם ותבדקי מאחורי המשחק מהם דרישות המערכת
אני הייתי מציעה להחליף כרטיס מסך הוא לא כל כך יקר ותלוי איזה סוג

simi kaTan

New member
חחח,לא אמרתי שהוא דפוק...

אמרתי שכדאי קודם לבדוק איזה יש לה. אם יסתבר שיש לה כ. תצוגה טוב,זה לא יהיה הפיתרון לבעיה.

Buffed

New member
חחח תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

אבל כרטיס המסך שלי בסדר.. הפעלתי את התוכנה הזאת שאומרת לך מה אתה צריך בשביל שהסימס יעבוד וזה אמר לי שזה כרטיס הגראפיקה ומשום שמקודם (לפני כל התוספות וכל הקקי שהרס לי את המחשב..) אז הסימס שלי עבד בסדר גמור אז בטח צריך לסדר שם משהו ואם הכרטיס נדפק אז נקנה חדש :] אבל תודה על שניסיתם לעזור לי :]

Buffed

New member
נצל"ש.. סתם תמונות ../images/Emo47.gif

אממ.. לפני שהסימס נהרס לי (רררררר) אני עשיתי שתי משפחות מושלמות שעברו איזה דור או שניים.. לא הרבה.. התחלתי עם משפחת Sampson משפחה נחמדה אם לשתי תאומות (התחילו כToodlers) ועם משפחת Faris אב לשני תאומים (התחילו כChildren) ואז כשהתאומים והתאומות התקבלו לבית ספר פרטי, קודמו עד הסוף בעבודה והתבגרו והתנשקו לראשונה והתבגרו שוב, התחתנו והולידו(!!) ו... מתו
כן.. אחר כך רציתי להעביר את המשפחות ואת הבתים שלהם לשכונה משלי ו...פוף!! "CRASHED" וזהו..=/ אני מתגעגעת אליהם..=/ (בתמונה- משפחת סמפסון)

למעלה