יש לי שאלה...

FalxOri

New member
יש לי שאלה... ../images/Emo46.gif

רק אותי זה מאוד מעצבן שרשימת המשתתפים בכנס בטיחות משמשת כרשימת תפוצה בעסקי הביטוח? גם ככה השילוב של כנס בטיחות/מכירות היה קצת בעייתי... O

rbagg

New member
אנ'לא יודע אם אתה יודע...

אבל ממה שאני יודע (ואולי אני טועה?) אז חברת הביטוח היא שמימנה או לפחות השתתפה בעלויות הכנס. שזה אומר אולם במלון, עוגות, בורקס, שתיה ואפילו קצת ירקות בשביל שלומי (גזר ומלפפון) אז תסתכל על זה כעל כנס בטיחות שהרווחת בחינם ולביטוח אתה תמיד יכול לסרב באדיבות. (לאחר שכמובן כבר דאגת לעצמך לביטוח חיים, אובדן כושר עבודה ופגיעות אישיות בארץ ובחו"ל או החלטת ביודעין שאינך זקוק להם) אולי ככה תתעצבן פחות? (על אמת - לא בציניות) רועי
העצבני בד"כ, שכבר שאל את השאלה הזו...

FalxOri

New member
אני חשבתי

שהעלויות מומנו מדמי החבר המכובדים שלנו. הכנס היה מצוין וגם החלק של הביטוח היה חוץ, רק בפורמט יותר של ידע על ביטוחים ופחות נסיון למכור פוליסה ספציפית. אבל כמו שאמרתי זה עוד בסדר (ובקשר למי מימן את זה, אני לא זוכר שאמרו לי שזה בשיתוף מגדל...) , מה שמעצבן אותי זה שהרשימה משמשת גורמים מסחריים בלי לשאול רשות קודם. שיווק אגרסיבי זה הדרך הבטוחה לדאוג שאני לא יקנה משהו... O

FalxOri

New member
תיקון

באחת ההודעות נכתב "הערב בחסות חברת מגדל". אבל כמו שאמרתי, זה לא מה שהפריע לי... O

למעלה