איך יודעים אם בעיות של פחדים/חרדות המשפיעות על הלך הרוח היומיומי נובעות מהשפעות של סביבה/חינוך מילדות בגלגול הנוכחי או מטראומות של גלגולים קודמים, האם ניתן בכלל לדעת דבר כזה בלי לעבור שחזור גלגולים? תודה מראש דארמה
כדי שתבינו את ההסבר שלי, אני צריכה להעביר את ההסבר באופן מפורט, יהיה קל יותר להעביר הרצאה בנושא, כיוון שזה נושא מורכב מאוד! לכן, מצטערת, ההסבר יאלץ לחכות.
יש כל מיני דרכים להתגבר על פחדים/חרדות - מבלי להגיע ל"מקור" הבעיה! ואז אין בעצם חשיבות לידיעה האם זה מהגלגול הנוכחי או אחרים. הפחד ישנו כאן ועכשיו ומפריע לנו לתפקד כאן - אז אולי כדאי לטפל בו כאן...
נובעים ללא ספק מהשפעות של סביבה קרובה כגון משפחה גרעינית, סביבה רחוקה מסגרות חינוך למיניהן וכן ממערכות היחסים שלנו בתוך המשפחה בין ההורים וביננו ובין אחינו ואחיתנו איתנו. אם יש דפוס התנהגותי קבוע שגורם לנו חרדה ופחד לא מוסברים ואנחנו לא יכולים להשתחרר מימנו ולא מצליחים לזהות צאיכן הוא בא סביר להניח שגררנו אותו מגלגולים קודמים. אין טעם לעבור שחזור גלגולים כי לרובנו היו אינספור גלגולים. להתגלגל לגלגול אחד שניים לא יפתור את הבעיה. עלינו פשוט לזהות את הגורמים שגורמים לנו בזמן אמת להכנס למצב של לחץ וחרדה ולנסות לבודד אותם. לאחר שנזהה אותם פשוט להתחיל להאיר עליהם אור גדול ולשחרר אותם מעלינו. אם אי אפשר לעשות זאת לבד אפשר לעשות זאת בעזרת הדרכה של מדריך רוחני או פסיכולוג או מהפנט פסיכולוגי. בהצלחה
לא חושב שזה צריך להיות סיפור גדול ומורכב כלכך. ולא חושב שכל מה שאנחנו חווים בכאן ובעכשיו בהכרח קשור וקושר אותנו לגלגול קודם. יכול להיות שלאחרונה עברת משהו אישי שגרם לך לדימוי עצמי נמוך, שהשפיע עליך מבחינת בטחון עצמי או בטחון כללי. כמו פיטורים מהעבודה, איבוד של אדם קרוב לנו, פרידה מזוגיות. זכרונות כאלו אוחרים מול העבר. לפני הריצה לגלגול אחר, תבדקי את חייך בגלגול הנוכחי, תשאלי את עצמך שאלות כאלו ואחרות, ותראי לאן נושבת התודעה שלך. בכל מקרה מומלץ לעשות מדיטציה התקרקעות וחיזוק הצ'אקרה הראשונה האחראית על הרגשת בטחוננו האישי ועוד. הייתי ממליץ לצאת על הטבע לשבת מתחת לאיזה עץ במקום שקט ולהתקרקע, עשי זאת בהתמדה ואני בטוח שתרגישי טוב יותר. כמובן שכדאי לשלב בזה רייקי או הילינג אפילו שיאצו יכול להיות טוב, תלוי לאיזה סוג של טיפול את מתחברת יותר אנרגטי או פיזי. בהצלחה