יש לי שאלה.......
אולי בקטנה.....

naomiA

New member
יש לי שאלה........./images/Emo41.gif ../images/Emo58.gif אולי בקטנה.....

הייי........ יש את הפרק בעונה השישית "Noir", הפרק שחלק ממנו בשחור לבן.... אז אני חושבת שיש עוד פרק בסגנו הזה של שחור לבן, משהו שלאנה עם שיער ממש קצר....... אתם יכולים להגיד לי אם קיים כזה פרק ואיזה פרק זה

yafufa88

New member
כן

היה פרק כזה בעונה השנייה, שם קריסטין שיחקה את סבתא/סבתא-רבא של לאנה (הרי היא אותה הלאנה בשיער קצר) שהיה לה רומן קצר עם ג'ור-אל בתקופה שהוא ביקר בכדוה"א כשהיה צעיר. תקנו אותי אם אני טועה

SharoNofit

New member
תשובה

עונה שלישית, פרק 6 - "Relic" תקציר: מה הקשר של קלארק לרצח הדודה של לאנה ב-1961? ואיך ג'ור-אל וראש העיר קשורים גם?

always be me mc

New member
חח בדיוק עשיתי סירטון על זה XD

אבל אני אתאפק ולא אנצל את העובדה שזה קשור לשירשור

handlessman

New member
וואי אחד הפרקים הקשים להבנה...

כמה דמויות, בשלב מסוים כבר מתחילים להתבלבל (לפחות אני). אבל פרק טוב בכל זאת.

yhamry

New member
אם כבר התחלתם לשאול אז גם אנ ישאל...

1.מישהו יכול להגיד לי באיזה פרק אחנו עכשיו (בAXN) אתמול בלילה חזרתי מסיני ולא יצא לי עדיין להתעדכן אז מי שיכול לעזור לי למצוא קישורים להוריד את הפרקים של העונה החמישיתשיפנה אליי בפרטי..

always be me mc

New member
היום יש ב-AXN לקסמס (5X09)

והייתי רוצה לעזור לך בקשר להורדה אבל אני לא יכולה כי יש לי אותה ב-DVD

SharoNofit

New member
הוא יפה! ../images/Emo45.gif../images/Emo202.gif ועכשו אני נזכרת בזה ש....

שגם שם האהבה שלו מתה.... כמו אבא שלו, גם אצל הבן קלארק... מה זה עד כדי כך בלתי אפשרי לאהוב ולהיות עם משפחת לאנג?!
כאילו קללה כזאת....
חח אבל איזה סצנות אהבה שוות
טום פשוט שיא הסקסי שם

always be me mc

New member
טום../images/Emo99.gif ובאשר למשפחת לאנג

דוגרי נראה משימה בלתי אפשרית והאמת שזה כבר מתחיל להיות קצת מרושע להרוג לה את כל האילן יוחסין
ויודעת מה מוזר בפרק הזה? ג'ור אל מתנהג כל כך כמו בן אנוש וכל כך כמו קלארק אז איך זה שהוא נהיה דיי קר ומנוכר בתקופה עכשיו עם קלארק? מוזר.. מוזר מאוד. אלא אם כן בעיקבות המוות הוא החליט לבודד את עצמו מבני האדם וכך עם הזמן נהיה לו לב של קרח ואם זה אכן כך אז זה עצוב מאוד
ועכשיו משהו אופטימי בהודעה הזאת: סצינות האהבה היו ממש שוות
ושניהם נראו טוב
עד שהאמת? אילולא העלילה הייתה מסובכת ומפותלת הייתי בעד שהיו עושים עוד פרק בסיגנון הזה
אבל הסתבכתי פעם אחת ואין לי כוח להסתבך שוב
וכמובן שמחה שאהבת את הסירטון

SharoNofit

New member
אפעם לא ראיתי את ג'וראל בתור מישהו רע

הוא בסה"כ מחנך את הבן שלו ומלמד אותו דברים שהוא אמור לדעת. זה שקלארק מתכחש לעצמו לא הופך את ג'וראל לרע.... כמו שכבר אמרו הרבה בסדרה -בנאדם לא יכול לברוח מהגורל שלו.... ואם קלארק ניסה לפחות, זה לא אשמתו של ג'וראל ולא עושה אותו שטן... ולא יודעת למה אומרים שהעלילה הייתה מסובכת...
על כל פלאשבק שהיה -צורף הסבר של קלארק\מישהו אחר, וכמובן היה את הסצנה המסכמת כמו תמיד שסוגרת הכל.... אולי בצפייה שנייה של הפרק זה ייראה לכם ברור יותר.

aerynsun

New member
אני אסביר על הפרק

סבתא רבא של לאנה ואבא של קלארק (שהוא הנווד) היה להם רומן ארוך. סבתא רבא של לאנה היתה נשואה לדקס (רמז עבה ללקס) ומי שרצח את סבתא רבא של לאנה הוא ראש העיר (שבמציאות לאנה וקלארק הולכים אליו וקלארק מגלה את זה כי הוא נוגע בתמונה במשרד של ראש העיר וחוזר למקרה שהיה) בסצנה של העבר ראש העיר יורה באבא של קלארק וכמובן לא קורה לו כלום כי יש לו כוחות וכדור טועה פוגע בסבתא של לאנה והיא מתה. בעלה של סבתא של לאנה בדיוק נכנס כשהיא מתה ואבא של קלארק (הנווד) בורח. בעלה של סבתא של לאנה לוקח את האקדח, מחבק את סבתא של לאנה ובוכה ואז בדיוק נכנס השריף ורואה אותו עם האקדח. במציאות, בתחילת הפרק רואים את לאנה בבית הכלא מדברת עם בעלה של סבתא שלה. הוא ישב כל השנים בכלא למרות שהוא לא רצח את אשתו. בסוף הפרק הוא יוצא זכאי אחרי שקלארק ולאנה חושפים את הפרשיה ומגלים לשריף שראש העיר הוא זה שירה בסבתא של לאנה זהו. מובן. חחח

handlessman

New member
../images/Emo45.gif הסבר מעולה...

בלי כל הסיבוכים שבדרך עם סבא של לקס וכל הסמטוחה שהייתה שם.

aerynsun

New member
בכיףץ וכדי להקל עוד יותר על ההבנה

הבעל של סבתא של לאנה =דקס. יותר קל להבין . חחח

למעלה