יש לי שאלה

יש לי שאלה../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

למה קוראים להופעה 101 ??? כאילו יש לזה פרוש או שסתם??

super girl 15

New member
יש ויש פרוש... ../images/Emo13.gif

בואי אני אצטט לך מאתר MUSICANETO.COM... "מאורע חשוב בעולם המוסיקה ובשורה משמחת למעריציה הרבים של להקת Mode Depeche. ב-88' הוציאו חברי Depeche Mode את האלבום "Music For The Masses" וזכו לפופולאריות עצומה. במקביל להוצאת האלבום, יצאה הלהקה לסיבוב הופעות מוצלח בן שנה. הופעה מס' 101 הייתה האחרונה בסיבוב ההופעות והתקיימה באולם ה-Rose Bowl. ההופעה הוקלטה והונצחה ע"ג דיסק כפול, שזכה לשם "101" (ונחשב לאחד הכותרים הנמכרים ביותר מקטלוג "Depeche Mode"), וכעת רואה אור לראשונה גם על גבי D.V.D. ההופעה, שנערכה בארה"ב ביוני 88' מול למעלה מ-60.000 צופים, מנציחה את הלהקה באחד מרגעי השיא שלה ואת אהבתו העצומה של הקהל, שיודע כל מילה בע"פ."

הגר26

New member
קודם כל

כי זו היתה ההופעה ה-101 באותו tour (של music for the masses). דבר שני, כי הכביש הראשי בקליפורניה, שעבר ליד ה-rose bowl (איפה שההופעה נערכה) הוא כביש 101

טבע dj

New member
ואם בכבישים ודפש עסקינן...

איך אפשר בלי route 66... החידוש של דפש לאבנים המתגלגלות... שהוא כמובןהכביש בהא' הידיעה בארצות הברית. הכביש בן ה-4,000 ק"מ, שמכונה גם "הרחוב הראשי של ארה"ב", סימן יותר מכל את השאיפה האמריקנית מערבה. משיקגו עד קליפורניה, דרך אינספור מוטלים ודיינרים שנראים כאילו יצאו מסרט צעירים משנות ה-60, חוצה הנתיב את אילינוי, מיזורי, קנזס, אוקלהומה (שם נמצא מוזיאון 'ROUTE 66' ההיסטורי), טקסס, ניו מקסיקו ואריזונה. בסיומו "נופל" הנתיב לקליפורניה ומתנקז אל שדרות סנטה מוניקה שבדאונטאון סנטה מוניקה.

super girl 15

New member
ה...הודעה הזאת...

היא סוטה מכיוון דפש מוד לכיוון גיאוגרפיה לא בריא...

הגר26

New member
מיכלי!!!!!! ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת מתי את
, אני רק יודעת שזה היום. אז תהני, בובה
תיכנסי למסנג'ר כשאת יכולה וכשתראי את ג'ניפר - דפקי לה את הנגיחה ממני
לאב יו כפרה!

super girl 15

New member
../images/Emo12.gif טוב מאוד!

תיהיו צדיקים ותסבירו... אני מודעת לזה שאני בעלת רק חצי מוח.. אבל לא אכפט לי אני גאה בזה.. ולא מתפדחת לשאול פעמיים!!

alpha80

New member
רק תיקון קטן -

המקור הוא לא של האבנים המתגלגלות, אלא של נאט קינג קול, מתישהוא בשנות ה-40, לפחות הביצוע המוקלט הראשון שיצא כסינגל. הוא הוקלט אינסוף פעמים לפני כן, כי זה שיר עם אמריקאי עתיק יומין...

little 14

New member
יש עוד שירים שדפש חידשו??

ועוד שאלה השיר Shout הוא של דפש או טירס פור פיר??

הגר26

New member
הוא של tears for fears

ועד כמה שלי ידוע, דפש לא חידשו עוד משהו. לעומת זאת 2 הדיסקים סולו של מרטין הם של קאברים בלבד.

למעלה