יש לי שאלה מה השכונה הגדולה ביותר בי-ם? ובכלל כמה תושבים יש שם?
1 1NIRהראשון New member 2/6/04 #1 יש לי שאלה../images/Emo4.gif מה השכונה הגדולה ביותר בי-ם? ובכלל כמה תושבים יש שם?
ה הרבנית חנוכה New member 2/6/04 #2 אממממ.... אם אני לא טועה רמות, יש שם בערך 50,000 תושבים (אם לא יותר). [ושלום לכולם, אחרי יובלות שלא ביקרתי בפורום ]
אממממ.... אם אני לא טועה רמות, יש שם בערך 50,000 תושבים (אם לא יותר). [ושלום לכולם, אחרי יובלות שלא ביקרתי בפורום ]
J jenngirl New member 2/6/04 #3 נכון../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif באמת, אנחנו איזה 50,000 תושבים פה [: ובאמת הרבה זמן לא היית פה. מה קרה?
נכון../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif באמת, אנחנו איזה 50,000 תושבים פה [: ובאמת הרבה זמן לא היית פה. מה קרה?
J jenngirl New member 2/6/04 #5 ../images/Emo7.gifשששש../images/Emo82.gif גם לנו יהיה פה בקרוב! [טוב נו,כשאני אהיה בצבא ] אבל יהיה! [:
../images/Emo7.gifשששש../images/Emo82.gif גם לנו יהיה פה בקרוב! [טוב נו,כשאני אהיה בצבא ] אבל יהיה! [:
J jenngirl New member 2/6/04 #6 הממ כן..יהיה פה קניון../images/Emo82.gif [או לפחות מרכז מסחרי חדש עם חנויות נורמליות! ]
R roxan shanti girl New member 2/6/04 #7 ani mitalpiyot hayeshana!!!! o arnona lemi sheyoter mukar lo!!!