יש לי שאלה

יש לי שאלה ../images/Emo4.gif

ה- IBM שלי הוא: 42 ואני בקופת חולים מכבי ויש לי מכבי זהב האים אני עומדתבקריטוריונים של הקופה? האים יממנו לי את הניתוח? ושוב.. תודה על עזרתכם..

רונה 29

New member
מה רואות עיניי...... יעלייייייי ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורומינו
אם יש לך bmi 42 אז בהחלט יאשרו לך. החלטת על ניתוח ? ביררת הכל לפני כן ? ואת שלמה עם עצמך ? אם ענית על הכל "כן"......אז סבבה, תזרמי עם זה.........
רק שתדעי שבאמת רצוי לדעת הכל לפני התהליך הניתוחי....... זה מניסיון !!! בכל מקרה, שיהיה
מכל ה-
אני בטוחה שהח´ברה פה יענו לך על כל שאלותייך . בינתיים קבלי
לדרך....

רונההההההההה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מה קורה חמודה שלי?????? שנים ש....
רונה, אז את אומרת שכן יאשרו לי??? וקופת חולים מכבי גם תממן לי את הניתוח???? או איך זה הולך?

רונה 29

New member
היי יעלוש......../images/Emo50.gif

לגבי קופ"ח מכבי אין לי שמץ כי אני בקפוט חולים כללית...
אבל לפי כל הנתונים שהצגת , לא נראה לי שתהיה בעיה. חוצמזה , זה לא הולך... זה רץ
שבת שלום
ודיר באלאק אם לא תהיי בקשר...

ronnymp

New member
נראה לי שאין לך בעיה ../images/Emo20.gif

אין לך בעיה לקבל אישור לניתוח - אבל יש לך בעיה - כי את זקוקה לו
הקופה לא תעשה לך בעיות - כי את בהחלט עומדת בקריטריונים השאלה היא רק עניין ההשתתפות שלך בטבעת עצמה תלוי בסוג הביטוח הרפואי שלך (המשלים - אם יש) ואני לא בקיא בהליך רכישת הטבעת עצמה - מי משתתף ברכישתה .... בכל מקרה - ברוכה המצטרפת
ושיהיה לך
- רוני

lir42

New member
שמנה יפיפה ברוכה הבאה

כן קופת החולים תממן את ניתוחך לפי הקריטריונים. בהצלחה לירי

efil1

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

כדי לדעת מה בדיוק את צריכה לשעות תיגשי לרופא המשפחה ואצלו תוכלי לברר לאן את צריכה ליפנות ומה בדיוק את צריכה לעשות . לגבי הניתוח עצמו אני בטוחה שמה שתישאלי ישמחו לעזור ולענות לך . בכל מקרה שיהיה לך

תודה לכולכם!../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

תודה לכולכם על עזרתכם.. ותשובותכם... אני רוצה כל כך לעבור את הניתוח אני מאוד מקווה שיאשרו לי יש לי IBM 42 ואני מאוד מקווה שקופת חולים מכבי תוכל לממן לי את הניתוח... בכל מיקרה אני נימצאת כעת בשלב של כל הבדיקות.. צילומי חזה פסיכיאטרים רנטגן וכו´.. נו באמת מה אני מספרת לכם... בטח כולכם כבר עברתם על בשרכם את הכל... בכל אופן- תודה תודה תודה ת ו ד ה ! שלכם תמיד.. יעל

shoshke1

New member
נא למהר...חבל על כל רגע../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif

אל תחשבי יותר מידי חבל על הזמן. בזמן הקרוב יקשו על החברים. נb.m.r שלך עומד בקרטריונים לקיצור. זה פשוט טוב מכל הבחינות . בהצלחה.

למעלה