יש לי שאלה...

מאי מאי

New member
יש לי שאלה...../images/Emo39.gif

יש לי ידיד שלא ממש בטוח לגבי זהותו המינית.. אני חושבת שאני הכנסתי אותו לזה כי עד שהוא פגש אותי הוא לא ממש חשב על זה כי הוא פחד מהסביבה מה המשפחה והחברים יגידו לו... ושאני התחלתי לדבר איתו יותר פתוח על העניין ואפשר להגיד שדחפתי אותו לעשות כל מיני דברים שהוא כנראה היה צריך שמישהו ידחוף אותו אני חוששת שהכנסתי אותו לקונפליקטים עם עצמו , מה הוא אומר יותר נשים או גברים... אין לי ממש שאלה בקשר לנושא זה יותר שיתוף איתכם או יותר נכון שתייעצו לי מה לעשות... מצטערת מראש שנדחפתי לפורום שלכם... תודה מאי מאי

BlueCat

New member
לא ניראה לי שזאת אשמתך

כמו שרמרת, את רק דחפת אותו קצת לעשות משהו שהוא לא העיז לעשות לפני כן אבל זה לא אומר שהוא לא היה עושה את זה ממילא בשלב מסויים. הוא צריך לקחת את הזמן שלו ולשאול את עצמו את כל השאלות המעצבנות ("מה אני?"מה עודים עם זה?" וכו´...) ולמצוא לבד את הדרך האישית שלו. את צריכה להיות שם בשבילו כי איתך הוא מדבר ונפתח- וזה אחד הדברים הכי חשובים. אני לא בא לקבוע עובדות וחוקים לאיך כדאי להתנהג ומה צריך לעשות, אבל לדעתי זה מה שכדאי.

מאי מאי

New member
זה לא שדחפתי אותו...

פשוט אמרתי לו שהוא לא צריך לחשוב מהסביבה הוא צריך לעשות מה שטוב לו וללכת עם זה כי בסופו של דבר אלה החיים שלו ולא של הסביבה... אבל נראה לי שהוא רק התעמק בזה יותר ונכנס ליותר תיסכול... וד"א...מרמלד שלחתי אותו לקרוא בפורום אני מקווה שהוא עשה את זה.. בכל מקרה תודה על היחס שיהיה לכם המשך שבוע נפלא ושקט... מאי מאי

MARMELAD

New member
תבורכי, בתי ../images/Emo13.gif

שמח לראות שאכפת לך ממנו...... העניין הוא שלא כדאי לתת לו לשקוע בדכאונות ולבטים. מה שאני מציע הוא שתארגני איזו יציאה עם איזה ידיד הומו, מחוץ לארון, אבל לא טיפוס קולני ומלחיץ אלא סתם מישהו חמוד. אולי אם הוא יראה שהומואים זה לא רק הסטיגמה יהיה לו יותר קל.

מאי מאי

New member
תודה...../images/Emo39.gif

לא נראה לי שהוא יסכים לזה ... אני בכל זאת בשלי ממשיכה לומר לו שהסביבה לא חשובה שיחשוב על עצמו... בכל מקרה תודה לכם על העצות והיחס הנפלא... שיהיה לכם חג שמייחחחחחחחח והמשך שבוע נפלאאאאאאאאאא מאי מאי

MARMELAD

New member
בעיונת ../images/Emo13.gif

כי אין לי ממש תשובה בשבילך. אני מאמין שבכל מקרה אם מישהו נמשך לבנים הוא ירגיש את זה - גם בלי עידוד מהסביבה. ואת בתור חברה טובה יכולה רק לעזור לו להבין שזה לא כל כך נורא כמו שהוא חושב. נו, מסתבר שיש לי תשובה......
סחת´ן. אם יש לבחורצ´יק עוד בעיות צ´לחי אותו לפה - או שתראי לו חלק ממאמרי הפורום / הודעות שנמצאות כאן. מנסיוני כשרואים שלכולם בעצם יש את אותן הדילמות הכל נכנס לפרופורציות מסויימות.
גיא

זורבבל

New member
שימי לב למה שאמרת

"הוא לא ממש חשב על זה כי הוא פחד מהסביבה מה המשפחה והחברים יגידו לו". לא הפכת אותו לשום דבר. ולגבי הקונפליקטים, הם היו באים מעצמם בהמשך הדרך בכל מקרה ככל שלחץ התסכול שלו היה גובר (ע"ע תאוריית זורבבל המורחבת). זורו

למעלה