יש לי שאלה

lgmtk

New member
כן! חור עצום! זה הדבר הכי מוזר

שחשבתי עליו...מעניין מה ג'קר תגיד/אמרה על זה.

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifלדעתי לא

אם הוא מסתכל על משהו והוא יודע שיש סיכוי שזה בגוארט כמו בספר החמישי, ופתאום הוא רואה את הדבר שהוא הכי מפחד ממנו, הוא יודע לזהות שזה בוגארט

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif

אנשים לא רואים בוגארט לפי מה שהם הכי מפחדים ממנו, הבוגארט צריך לשנות צורה והוא עושה את זה כשמישהו עומד מולו. הבוגארט לא ראה את מודי...

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifהו, רגע

נראה לי רק עכשיו הבנתי מה ניסית להגיד

ענבאך

New member
לא נראה לי.

כי הבוגרט הוא משנה צורה. זה אומר שהוא משנה את הצורה של עצמו ולא רק "מתחפש", כמו נגיד שהוא לא יראה את הפנים האמיתיים של טונקס או של אנימאגוס.

גם אני חשבתי על זה.

זה מוזר. תחשבו על זה, שיש לכם מורה שיכול לראות דרך הבגדים שלכם. זה ממש קריפי
אני לא מבינה איך העין הזאת בכלל חוקית, זה חדירה לפרטיות

אני חושבת שזה לא כזה נורא

כלומר... אני חשבבת שלמורה בטח נמאס באיזשהו שלב מלראות את כם עירומים. אז ככה שאף אחד לא מתעמק בזה

הוא יכול להחליט מה לראות ../images/Emo108.gif

והוא בוגר מדי בשביל לעשות את זה. עלה כבר דיון כזה.

Alfasa

New member
אוי שאלה חשובה בקשר לזה...מגנוב

סורי אם שאלו את זה כבר ולא שמתי לב... אבל תמיד אומרים שאף אחד לא ראה איך בוגארט נראה לפני שהוא הופך לפחד שלך...אז מודי יכול לראות בוגארט,טבעי?! כי הוא רואה דרך חפצים...

2 Mיכל

New member
כבר מזמן התחלתי פחות או יותר../images/Emo42.gif

לשנוא אותו בגלל זה
. המטרה מקדשת את האמצעים..? וזה לא משנה שהוא כבר מבוגר. העניין הוא שהעין הזו שלו שוללת זכויות אדם בסיסיות.

קטרפי

New member
לדעתי ../images/Emo110.gif

זה פחות בעייה בעולם הקוסמים. תחשבי שיש המון דברים שגם קוסמים רגילים יכולים לעשות, כמו להתעתק למקלחת שלך בזמן שאת מתקלחת, או להפוך לכלב, לקפוץ עלייך ולגעת לך במקומות אינטימיים בלי שבכלל יהיה לך אכפת (הא, עליתי על המטרה האמיתית של סיריוס!) קיצור יש פול אופציות, ואם נתנו למודי להשתמש בעין הזאת כניראה שמספיק אפשר לסמוך עליו שלא ישתמש בה למטרות נלוזות

2 Mיכל

New member
יש בזה משהו, אבל עדיין../images/Emo42.gif

כשמישהו מתעתק למקלחת שלך אתה רואה אותו (או לפחות שומע אם הזרם לא חזק מדי
). כש"כלב" קופץ עליך אתה יודע את זה. לא כולם מודעים לעובדה שעין הזעם יכולה לראות מבעד לדברים... זה שונה... בשבילי לפחות. העין הזו גורמת להרגשה שונה כזו. שאין פרטיות *בכלל* (גם מעבר ללהיות ערומים או דברים כאלה). את מודי אי אפשר "לתפוס" באמת.

הא זה באמת מטריד:X../images/Emo60.gif

והעניין הוא שכל אחד יכול להשתמש בעין הזו. איזה יופי, הארי מציץ למאלפוי, האגריד מציץ לפליטיק, מדליק.

חחחח מודי החרמן

וואלה איך לא חשבתי על זה.. יא מדליק נורות מודי הזקן השובב חחחח היה יכול להיות שימושי בקניון. מופע פורנו בחינם כבוד

למעלה