יש לי שאלה

לילי@

New member
יש לי שאלה ../images/Emo35.gif

דרך איזו חברה אתם מתקשרים לחו"ל ? בזק, קווי זהב או ברק ? אני יודעת שאם משייכים את הקו לחברה מסויימת המחירים יותר זולים... חוץ מזה - שמעתי שיש עכשיו מבצעים בחברות השונות...

Go Leo Go

New member
טלפון לחו"ל

לא כל הספקים מפרסמים בפומבי את כל המבצעים. לעתים, הם נוהגים מדיניות של אפליית מחירים בין צרכנים קלים לכבדים. יש יתרון מסוים לבזק בינלאומי על החברות האחרות בכך שהמבצעים שלה לא מוגבלים במספר הדקות לחודש. מעבר לכך, יש לכל חברה את המדינות שאליהן היא זולה יותר ואת אלה שאליהן היא זולה פחות...

GalGula

New member
הממממ.... כינוי מעניין.... ../images/Emo13.gif

על משקל: !Run Lola, Run ברוכ/ה הבא/ה!

Go Leo Go

New member
תודה על קבלת הפנים

תודה על קבלת הפנים. אני מניח שזה השלב לספר את הסיפור שלי, שהוא למרבה השמחה בינתיים די נטול בעיות, אבל אני צריך עוד להתייעץ עם האחר המשמעותי אם היא מוכנה לחשיפה וירטואלית. יש לי איזה רושם (ואולי אני טועה) שמספר הבנות הכותבות גדול בהרבה ממספר הבנים. האם זו הוכחה ניצחת שלמין שלי קשה יותר להשתפך או שרוב החברים מעבר לים הם בנים ורוב הישראלים בנות?

GalGula

New member
כן, כן, כן! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מחכים לשמוע את סיפורך בקוצר רוח! בהחלט יש כאן רוב ניכר של בנות, וגם אני מנסה להבין למה. נראה לי שבאמת זה קשור איכשהו לעובדה שאנחנו נוטות יותר להשתפך, כי לא נראה לי שרוב החברים מעבר לים הם דוקא בנות. אז כולנו שמחים לצרף עוד גברררררר ל
. אגב, אני חייבת לשים דגש על נקודה חשובה: לגבי חשיפה וירטואלית. אנחנו מדברים כאן על נושאים די אישיים, משתפים אנשים בחיינו הפרטים. ולכן להערכתי מאד כדאי שלא להחשף. המקסימום הרצוי לחשיפה היא שם פרטי. אני מאד מבקשת, ואני אומרת את זה למענכם - לא לפרסם על פני הפורום הזה ובכלל בפורומים השונים מקום מגורים, או מס´ טלפון. רצוי גם לא שם מלא. אני מניחה שאתם מבינים את הסיבה. בשביל להעביר את הפרטים האלה יש מייל/תיבת מסרים. רצוי להשתמש בהם לצרכים אלה. פרט לכך - אפשר לדבר על הכל! סתם חשבתי שכדאי להדגיש את הנקודה הזאת, כי סה"כ כל אחד יכול לספר את סיפורו מבלי להחשף. אז שוב Leo - ברוך הבא (מקוה שזה בסדר שקיצרתי את הכינוי..)
גל

cielo

New member
קלעת בול !!!

אחי, ברוכה הבאה ואתה מוזמן להתחיל לשפוך !!! וכן ... בנות הן יותר ריגשי, קל לנו יותר להתשפך ... זה חלק מאיתנו. הבעל שלי ממש צחק עליי שהצעתי לו להצטרף לפה. בכל אופן, תרגיש בבית ותתחיל לשפוך, שלי

cielo

New member
תלוי במדינת היעד

מממ ... אנחנו משתמשים בברק לדוגמא. אבל אחות יקרה, זה באמת תלוי לאן את מתקשרת. תעשי בירור מהיר ותראי מה עדיף לך ... נשיקות, שלי

למעלה