יש לי שאלה..........

יש לי שאלה............/images/Emo35.gif

איפה אני יכול למצוא מבחר של עצי בונסאי קטנים ואיך אמור להראות בונסאי כי ראיתצי כמה וחשבתי שזה זה וזה לא... אשמח לתשובה ממבינים... תודה מראש

noamrathaus

New member
עצי בונסאי?

האם אתה מחפש חומר גלם של עצי בונסאי או עצי בונסאי מוכנים למכירה?

למכירה

מה הכוונה חומרי גלם (כאילו גזעים ושאני אוכל לבנות ולהכין אותם מ א- ת

אז כך.....

קניתי היום תבונסאי הרשאון שלי (יותר נכון השני )הקודם נבל לי בגלל גידול לא נכון. ולכן אני מצלם ושואל מבינים בעינין. השקתי אותו קצת מלעמה כי האדמה היתה יבשה ואני משרה אותו בתוך כלי עם מים שישתה קצת. האם זה נכון ואיך או כל כמה זמן אני צריך לחזור על פעולה זאת. אני יניח אותו על שידה ליד חלון מואר. אשמח לתשובה תודה מראש גיא

סן תאי

New member
הנחיות לגידול בונסאי

לגבי רכישת עצי בונסאי - תמצא את כל הפרטים בקישורי הפורום. לגבי הטיפול בבונסאי שאת צילומו העלית: יש למקם אותו בחוץ! (מרפסת או גינה), הוא לא יאריך ימים על שידה בבית, גם אם היא סמוכה לחלון. אין להשקות באמצעות טבילה בקערה!!! יש להשקות באמצעות משפך ויש לאפשר לפני המצע להתייבש בין השקייה להשקייה. בהצלחה.

ואם אין מרפסת או גינה......

אבל יש מלא אור בבית וזה ליד חלון מואר עם אורי פתוח?

סן תאי

New member
אוג מוזנח

הצילום של האוג לא ברור במיוחד, אבל נראה שהוא הוזנח תקופה מסויימת, די מדולדל ועצוב. עם מעט תשומת לב הוא יכול להיות נחמד. כדאי לגזום את כל הענפונים הארוכים ולהשיב לו את סידור הקומות הראשוני. אם הוא ייחשף לאור השמש הוא יפתח עלווה יפה וצפופה יותר. בהצלחה.

איזה מהענפים את מחשיבה כארוכים....

ולמה מתכוונת להשיב לו את סידור הקומות הראשוני... אני מניח אותו במקום עם שמש ואור ומקווה לטוב.... אשמח לתושבה בהקדם..... לי הוא ניראה סבבה מקרוה הוא ניראה טוב יצלם תמונה קרובה יותר ויעלה פה. תודה מראש

למעלה