יש לי שאלה.....

shoteret

New member
יש לי שאלה..... ../images/Emo35.gif

היי אדם, אם כבר אני פה רציתי לקבל הסבר על מכשיר הפאלם מה זה בדיוק? האם גם נשים משתמשות בפאלם או שזה רק צעצוע לגברים? נוריתי

לגברים בלבד ../images/Emo3.gif

רציתי להוסיף התחכמות בנושא "גם לנו יש משהו רוטט", אבל עדיף שאשתוק כדי לא לבקש סליחה מציבור הנשים (או הדיילות) בפעם השניה השבוע אז ככה הפאלם הוא למעשה התגשמות חלומותינו, מכשיר קטן שנכנס לכיס החולצה או לתיק, יחד עם עוד הרבה דברים חשובים נוספים ושם למעשה אנו שומרים את כל האינפורמציה החשובה לנו. איך שיוסי ללוש, המורה שלי לנהיגה אוהב להגיד (כבר קיבלתי רשיון כך שלא רוצה לראות שרשורים בנושא), "אם ה-Vx שלי הולך עכשיו, אני לוקח את הג´יפ ונוסע הביתה". (מסכן, כל הפגישות והטלפונים שלו רק שם וב-486 בבית. בפאלם יש ספר טלפונים, יומן פגישות, תזכירים שאפשר לקשקש בשניה, מחשבון, ספרים מודפסים, משחקים וכו´ (האם שכחתי מישהו?) אפשר להדפיס איתו מסמכים, לסנכרן את היומנים עם המחשב ואף להשתמש בו כמראה (איך עושים זאת, כדי לשאול מהנשים בפורום) הייתי אומר שהפאלם הוא הדבר הכי טוב שקרה לי (אבל אז מישהי נורא תיעלב, אז הוא הדבר השני הטוב שקרא לי) אדם

shoteret

New member
המממממ............

אדם צאט, ראשית שמחה מאוד שיש לך משהו רוטט ביד. וכמנהלת פורום סקס אם תפנה אלי אישית אשמח לתת לך כל מיני רעיות בנדון.... לגבי הפאלם, הבנתי שזה צעצוע בעיקר לגברים, נשים לא ממש בעניין הזה. דרך אגב, יש פה בפורום הזה נשים בכלל? יש פה מישהי עם פאלם ביד? אם כן אשמח לשמוע איך היא מסתדרת איתו וכיצד הוא מועיל? שוטרת

Dino2

New member
תזהרי כשאת מתחילה עם קטנים ממך ../images/Emo3.gif

שוטרים צריכים כלים אחרים ביד, לא פאלם...

shoteret

New member
אז ככה..........

אני רוצה שיוויון זכויות לא רק לגברים מגיע.. גם הנשים רוצות ליהנות כלומר מהפאלם אני נשארת כאן בפורום כלומר, אם תרשו לי מתוקף היותי בחורה. מחר בבוקר רצה לקנות לי פאלם מתלבטת באיזה צבע לרכוש... אולי אדום שיתאים לשימלת העור האדומה החדשה שלי.... שוטרת

אכן שכחתי מישהו ../images/Emo8.gif

קודם כל אל תעשי את הטעות של הצבע האדום (רק שחור ו-M505 עם צבע) האדום זה פאלם m100 והוא מיועד לילדים ואכן שכחתי מישהו, את הפאלמסוטרה (קמהסוטרה לפאלם אבל עם איורים) מישהו רוצה להרחיב?

eff7

New member
לדעתי Visor Edge אדום מתאים יופי

לשמלת עור אדומה

שוטרת היא ידידה

כך שהיא לא אישתו של אף אחד ומנהלת מכובדת של פורום סקס בתפוז ואגב לא שמת לב שלצובקה יש יחס טיפונת אחר לפורום שלנו? ממש טיפונת

אפרופו צובקה - אם הוא לא היה, היה

צריך להמציא אותו. שמת לב איזה ויטליות הוא הכניס לפורום. כל חברי הפורום נתקפו בחמת זעם הירואי ונחלצו להגן על הפורום ועליך. היה פשוט נחמד לחוש בחום הלב ואש הקרב. אני גאה בחברי הפורום!!! אני מת לביקור דו שבועי של צובקה - הוא פשוט מוציא את המיטב מכולנו- קוראים לזה לוקל-פטריוטיזם. אך אך..... שפתיים ישקו!!!! יוחזר צובקה לאלתר!!!!!!!

למעלה