יש לי שאלה

ענת71

New member
יש לי שאלה../images/Emo35.gif

ערב טוב לכם. האם הכדורים שאתם לוקחים גורמים לכם לפעמים לבחילות??? תודה ענת.

הכדורים שלי גרמו לי להוריד 12 ק"ג

לאיבוד תיאבון טוטאלי אבל אני ידעתי מראש על זה ואמרו לי שזה יקרה הכדורים שלי זה טופמקס אז זה לא חריג...

ענת71

New member
הרעלת כדורים בדם.

אני יודעת שבחילות יכולות להגרם גם מהרעלת כדורים בדם אם המינון הוא גבוה מידי זה לא טוב. ממש קשה לי אני מרגישה מאד חלשה בגלל שכמעט לא אכלתי כלום. אם זה ימשך אני חייבת ללכת לנירולוג. אני מקווה שיהיה טוב.

estelina

New member
הי ענת

אני רואה ששלומך לא הכי טוב. אולי תנסי לאכול במיתוג מנות- מנות קטנות לאט לאט כדי להחזיר לך את הכוחות. אין לי נסיון עם התרופות החדשות והחדישות של אפליפסיה אלא עם המסורתיות אנדנטואין + לומינל בעשור הראשון של ההיכרות עם המחלה טגרטול בשני העשורים האחרונים אני מציינת עובדה זאת היות שאותי חייבו לעשות כל שלושה חודשים חצי שנה בדיקת רמת תרופות בדם. בדיקה זאת גם את רמת הרעלת התרופה אנוכי יודעת שרמת תרופות בדם של טגרטול 13 הינה רמה של הרעלה ומורידים את המימון. אז קדימה תעזרי כוחות ותלכי לרופא לבקש בדיקות דם כלליות לא להזניח את מצב הבריאות המון המון בריאות במיטב אסטלינה

tropic

New member
לענת שלום../images/Emo78.gif

גם לי היה חוסר תיאבון מסוג מסויים של כדורים - אינני זוכרת את שמם. (טופלתי ע"י טגרטול ועוד סוג). ירדתי 8 ק"ג וזה היה יותר מדי... החלפתי לבנוריד. היום אני מטופלת רק ע"י טגרטול כי אני רוצה להכנס להריון ועם הבנוריד אי אפשר. אם עניין המשקל מפריע לך תפני לנירולוג שיחליף לך את הכדורים. בהצלחה!

hashy

New member
הי ענת, יכול להיות שזה משניהם

אני נוטלת למיקטל ובהחלט יש לי לפעמים בחילות. זה קורה לי בעיקר כשאני לוקחת את התרופה על כיבה ריקה. יחד עם זאת כאשר התחלתי לקחת אותה והעלתי מינון אחרי שבועיים בלי בחילות [חלק מהתופעת לוואי של התרופה] הן חזרו ובגדול וגם הייתה לי חולשה. רופא המשפחה העלה את האפשרות שזה עודף תרופה בגוף,הורדתי 25 מ"ג והכל חזר לנורמה והתייצב. אם את רואה שהן לא עוברות תוך כמה ימים ושהן גוברות עם הנטילה בהחלט כדאי לך לבדוק את העניין. רק אל תשכחי שלאכול זה דבר חשוב לפני הנטילה ועדיף משהו קשה כמו לחם. תרגישי טוב הילה

qt1

New member
ענת איפה את../images/Emo35.gif../images/Emo14.gif

אולי היה לך וירוס? לא כל בחילה קשורה לתרופות, אם כי כפי שהציעו לך באמת כדאי לבדוק, לא הכל קשור לאפילפסיה בחיים... אני מקווה שאת מרגישה טוב.

ענת71

New member
בקר טוב לך ולכולם.

אתמול הייתי בבית חולים התיבשתי מרוב שלא יכולתי לאכול. עשו לי בדיקות ( הכל היה תקין ) נתנו לי תרופות לבחילות וכעבור מספר שעות שוחררתי הביתה היום אני מרגישה קצת יותר טוב. אבל אני צריכה להשתדל לאכול יותר. היו לי גם התקפים חזקים ודופק מהיר תודה לאל היום הכל נרגע אני מקווה שאני לאט לאט יחזור לעצמי.

ענת71

New member
רופא המשפחה בדק אותי.

וממש נבהל כי הלב שלי פעל בחוזקה עמדתי והתמוטטתי בקופת חולים הרופא הזמין אמבולנס ולקחו אותי מהר לבית החולים שם עשו לי מספר בדיקות ושחררו אותי לאחר לאחר מספר שעות הביתה.

ענת71

New member
אין לי בכלל בעיה עם הלמיקטל.

אני לוקחת 1100 מ"ג טריל וזה הרבה זה כדור טוב מאד אין לו הרבה תופעות לוואי ד"ר לרמן אומר שבמקרים מיוחדים אם המינון גבוה זה עלול לגרום לבחילות וסחרחורות. אני מודה אני לא אוכלת הרבה (אני צמחונית קשה לי לאכול מאכלים כבדים) אם אני אוכלת מאכל כבד אחר כך זה יוצא ממני. אמא שלי מאד כועסת עלי הבטחתי לה שאני אקבע תור אצל תזונאית כדי שתערוך לי תפריט אוכל שיתאים לי. אני מקווה שהכל יהיה בסדר אני מרגישה הרבה יותר טוב התרופה שהזריקו לי לוריד התחילה להשפיע ובחילות נעלמו. שיהיה לך שבת שלום והרבה בריאות ענת.

אוגי 22

New member
לענת ולמעשה לכולם

הסיבה ששאלתי היא בגלל שבאותו זמן שגילו לי אפילפסיה גילו לי גם הפרעות קצב (שזאת הסיבה העיקרית שבגללה התחילו את הבדיקות - עוד לא עלו על ההתקפים של הניתוקים), היה לי דופק חזק מאוד ומהיר מאוד - היה לי יותר מ-200 פעימות בדקה - ומי שמבין יודע שזה הרבה יותר מהממוצע, עברתי צינתור+צריבה וטיפלו לי בבעיה הזאת. תמיד תהיתי האם יכול להיות קשר בין האפילפסיה לזה - כלומר זה היה לי ממש מוזר ששתי בעיות כל כך חמורות באו לי ביחד באותו זמן, זה נורא תסכל אותי

ניזכרתי ש

לפני כשנה פירסמו שמצאו התאמה בין אנשים שסבלו מכאב ראש כרוני חזק, לבין פגם בלב שהיה חריר בין חדרים, לאחר שסתמו , נאלמו כאבי הראש.

למעלה