יש לי שאלה......

חן 007

New member
יש לי שאלה......../images/Emo35.gif

אני רוצה ליקנות תוכי והייתי רוצה לדעת איזה תוכי אני יכולה לקנות עד 500 ש"ח (האכלת יד)........ושהיה ידידותי..... מאוד מאוד........ |סקוד

Wake Up Trix

New member
יש לי מספר שאלות אלייך

זאת הפעם הראשונה שלך בגידול תוכים? אתה מודע לאחריות הכבדה? אתה מתכוון להשקיע בו את כולך ולבלות לפחות רבע שעה ביום איתו? אם כול התשבובות הם כן. אז הגעת למקום הנכון(גם אם יש לא המשך לקרוא) אני ממליץ לך על תוכי קוקוטייל מומלץ מאוד למתחילים. הוא תוכי מאוד חברותי וחמוד... יש רמאים שמוכרים אותו ב-350 אבל האו אמור לעלות מ50 עד 250 ולא אגורה יותר... בהצחלה בקנייה ובגידול אם תבחר לקנות תוכי...

רואי

New member
עוד אפשרויות:

קוקטייל - מחירים כנאמר לעיל קוואקר- בסביבות ה500 שקל, לא מכיר אישי אבל אומריםש הוא תוכי טוב. סנגל- בסביבות ה1400 שקל לגוזל האכלת יד, אבל ממש ממש ידידותי, ואם תוכל לעמוד במחיר- לך רק על זה..ולא תתחרט! כמובן שתנאי מוקדם לכל זה הם השאלות שהזכיר לעיל Wake Up Trix בהודעתו.. לפני שאתה קונה תוכי ביתי, וודא שתוכל להקדיש לו יותר מכמה דקות ביום... בהצלחה!

חן 007

New member
קודם כל אני בת......../images/Emo68.gif

יש לי דייי ניסיון בתוכים אבל לא האכלת יד..... ואני גם מזכירה שיש לי שתי כלבות וחתול בבית........... אבל בכל זאת אני יכולה להקדיש לו אפילו שעה...... ביום יש לי גם חצר אם דברים כאלה שהוא יכול להתנדנד עליהם....... ואני יוסיף לו גם משחקים בתוך הכלוב שלא היה לא משעמם בכלוב........... ותודה
על ההמלצות.....

Wake Up Trix

New member
יש לי עוד הצעות בישבילך

תשימי את הכלוב במקום שהחתול לא יכול להגיע(בלי להעליב חתול יותר תוקפני מכלב) אני מציע לך לא להתלהב מהענין שהוא לא יכול לעוף... כי יש כאלה תוכים שמשום מקום נכנס בהם שד והם תופסים תעופה ועפים... ככה קרה לי אם התוכי שלי...(קוקוטייל יש להם יכולת תעופה ממש טובה,כך שהוא ניטר קצת איזה 10 מטר ואז נתלה על עץ ולא הצלחנו להוריד אותו ועוד כול מיני דברים קרו) אני מציע לך קוקוטייל.... רק תיזהרי מאוד אם החתול... בהצחלה בגידול,בקנייה.

רואי

New member
../images/Emo13.gif יש רק בעיה אחת...

חתול מגיע לכל מקום... מנסיון

oldenburg

New member
אחריות כבדה?!

תסלחו לי אבל למה אתם מפחידים ואומרים "אחריות כבדה"?! מי שאוהב בעלי חיים ויודע איך לטפל בהם, זה קלי קלות... יש לי ג'אקו ואין שום קושי בלגדל אותו... זה קל, אם יודעים איך לטפל... אם למישהו יש את הידע בלטפל בסוסים, גם 5 סוסים, לא תיהיה לו בעיה, אם הוא אוהב את זה, ומוכן להיות מסור, קלי קלות ^.-

bilbolim

New member
דווקא בגלל שאנחנו אוהבים כאן תוכים

אנחנו נפחיד אנשים שזו אחריות כבדה כדי שהתוכים לא יפלו לידיים של אנשים לא מתאימים שרצו סתם צעצוע. וגם אם תחשבי על זה זו אחריות כבדה, החיים של התוכי תלויים בך, ואיכות חייו לדוגמא אם הוא יהיה בכלוב כל היום או משוחרר, הבריאות שלו, אפילו מה הוא יאכל וכמה תשומת לב נותנים לו.

למעלה