יש לי שאלה...

chicolico

New member
יש לי שאלה... ../images/Emo35.gif

מישהו אולי ראה פעם דגם של נעלי אולסטאר עם ציורי קומיקס (כמו הבדיחות של בזוקה לדוגמא)? אם כן, איפה, ואם לא, יש לכם שמץ של מושג איפה אפשר להשיג? יש רק קאטצ' קטן: אני צריך במידות די גדולות (משהו כמו 45)... תודה מראש

אדוושי

New member
אממממ

אני זוכרת שראיתי באליטל בבני ציון... אבל זה היה מזמן אני לא יודעת אם יש עדיין------>>> יש מצב!!

ראיתי בשנקין, אבל גם פה יש קאטץ'

הן עם פלטפורמה. נדמה לי שראיתי בחנות אחרת בלי... לא זוכרת, אברר. במידה ואתה ממש להוט, אתה יכול להזמין מחו"ל.

amc22

New member
אני יודעת אני יודעת../images/Emo70.gif

אז ככה: נכון נחלת בניימין? אז כשגומרים ללכת אותו, אז יוצאים לרחוב דינגוף או אלנבי, אחד משניהם, אני לא בדיוק זוכרת. אז בקיצור, משם ממשיכים ללכת בכיוון "סטוצ'י" הגדול, אבל מעבר לכביש. ואז את תראי את החנות, היא ממש בולטת, זה חנות שיש בה את כל האולסטרים שאת רוצה, ואת תזהי את החנות כי בחלון ראווה יש מלא אולסטרים. אגב- היא גם לא ממש יקרה

Daniel MSG

New member
../images/Emo139.gif נ"ש קטן...

תראו איך שירי מיימון לבשוה - מממש פצצצה!!! היא מתלבשת ממש יפההה! ראיתי בעוד תוכניות - מהמם

מאיה1983

New member
כן יש לה סטייליסט... מה אתם רוצים..

ובגלל שיש לה גוף מושלם הוא יכול לשחק עליה את כל האופנה והטרנדים שרק בא לו.... אז הוא מלביש אותה במיקרו וחוטלות . אבל את רוב האביזרים ששירי מימון שמה אפשר להשיג בחנות מונסטון. בוודאות. אם אתם בקטע..

*Ginny Weasley*

New member
מתכוון לזה? ../images/Emo26.gif../images/Emo142.gif

יש כמה חנויות עם המון אולסטארס בסביבות שנקין בת"א.. אתה יכול לנסות שם, או לצלצל לברר.

chicolico

New member
כן... בערך...

זה הכי קרוב שראיתי עד עכשיו.... תודה. עזרתם לי מאוד כולכם...

למעלה