יש לי שאלה

יש לי שאלה ../images/Emo35.gif

מה השחקנים של הסידרה עשו לפני שהסידרה עלתה לאוויר והאם הם היו מפורסמים לפני הסדרה(חוץ מניר לוי ששיחק "בהפוך")???

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gif תשובה:

אני לא יודע לגבי כל השחקנים אבל הנה תשובות לגבי חלקם: גיא אריאלי - שיחק ב"החבר'ה הטובים" וב"כנפיים" והנחה ב"זאפ לראשון" בערוץ 11. איילת מרגלית - שיחקה ב"כסף קטלני" ובהצגות תיאטרון. דן תורן - היה זמר בלהקה, והוא עדיין, שיחק בכמה סרטים ישראליים ביניהם "בחינת בגרות" ודיבב סרטים מצוירים. אפרת בוימולד - שיחקה בסרט "2 דקות מפארדיס". לירון וייסמן - הופיעה בפרסומות ירון עצמון - שיחק בעיקר בתיאטרון (חח חרוז) מתי סרי - שיחק ב"הילדים מגבעת נפוליאון" ובתיאטרון, ובעוד כמה סדרות מדי פעם. דוד קיגלר - שחקן תיאטרון, הופיע גם בכמה סרטים ישראלים וב"רמת אביב ג'". עפר שכטר - לא צריך לספר לכם נכון? נירית קופל - משחק החיים זה ההופעה הראשונה שלה בטלויזיה, כנ"ל גם לגבי מיכל טראוריג, יעל שרוני, רון שחר ועמנואל הורי. מרים גבריאלי- שיחקה בהרבה סרטים ישראלים, בתיאטרון, ועוד. דווקא די מוכרת. אייל שכטר- סולן להקת אבטיפוס, שיחק בכמה פרויקטים ישראלים גיל פרנק - שיחק ב"לחיי האהבה", "שבתות וחגים", ובתיאטרון. יעל הדר- שיחקה ב"לחיי האהבה" , בסרט "מארס תורכי" ועוד כמה סרטים ישראלים ששכחתי את שמם... מקווה שעזרתי...

../images/Emo13.gif

אח של עמנאול משחק באהבה מעבר לפינה:) כנ"ל אח של סופי צדקה. ואיילת לא זוכרת שהיא שיחקה בכסף קלטני. את מי היא שיחקה שם? שכחת שרון שחר משתתף בפרסומת לבריטה:)

Boran

New member
אם כבר בקטע של פירסומות

מיכל טראוריג משחקת בפירסומת לנטויזי'ן ומי זה אח של סופי הצדיקה?

Boran

New member
מה עם אלפסי כוכב עולה? ../images/Emo13.gif

באיזה תפקיד שיחקה איילת מרגלית בכסף קטלני?

גםצופה

Member
מנהל
כמה הבהרות..

אייל שכטר- שיחק בלנגד עיניים מערביות (ששודר היום בכבלים
) סרט משנת 1996 גיל פרנק - שיחק בכמה הצגות שהבולטת ביניהם היא "המורדים" - הצגה מדהימה והוא עצמו שחקן מדהים

דן תורן קודם כל היה בתוכנית מפתח

הלב, השתתף בזהו זה בפינת על הברזלים, הייתה לו להקה אני חושבת שקראו לה הזבובים, אוקיי בקשר למישל אני לא יודעת אבל מה שאני כן יודעת שהיא השתתפה בפרסומת של נגד אלימות. עמנואל הורי השתתפה בתוכנית ספיישל של נאור ציון. וזהו בקשר לשאר אין לי מושג

למעלה