יעל יקרה, לגבי מה ששאלת למעלה../images/Emo140.gif
לגבי הפירות ראיתי שקיבלת תשובות. בכל אופן, בינינו, תאמיני לי גם אם חרגת קצת נניח, לא פרי נוסף שאכלת וכו´ יטה את הכף. או-קי?
בקשר למה ששאלת עליי אישית. אז בקצרה כמה מילים יעלוש. אני מניחה שחלק גדול מהדרך שהתעצבתי כמו שאני קשורה לרקע שלי מילדות. אני בת להורים ניצולי שואה ובתנאים המסויימים בהם גדלתי בבית נאלצתי להתמודד לבד בהרבה מובנים גם כאלה שילדים זקוקים וצריכים יד מכוונת ועזרה. בקיצור, זאב בודד!! למדתי לסמוך רק על עצמי ולא להשען על איש. בהיבט החיובי זה הביא אותי להיות מחוברת מאוד לתחושות של היכולות שבי, הכוחות, ולהאמין בעצמי לגמריי. וקורה לי דבר די מוזר יעל, מאז שאני בפורומים נותנת מעצמי (וכשאני נותנת את הלב זה לא חלק זה הכ-ל! בלי אמצע) אני מרגישה שזה מתחבר אליי בשלמות שלא תיאמן. עושה אותי המאושרת באדם ממש!!! בכלל, מאז הכתיבה והצפת הדברים אני כל כך רואה ומאמינה. שבעצם אנחנו, אנחנו הקברניטים האמיתיים של נשמותינו והאדונים לגורלנו ומתוך נקודת מוצא זו צריך לצאת ולפעול. שאין רע או טוב לכשעצמו אלא רק המחשבות שלנו והמשמעות האישית שאנחנו נותנים לדברים עושים אותם למה שהם. וגם מאמינה בכל לבי, שלנו יש את יכולת הבחירה לדחות השקפות או דעות שעלולים להזיק לנו ולקבל מהצד השני את הטוב. הכל ענין של בחירות. ויעל, אני חושבת שאנחנו די קרובות בגיל
אני בת 43 + 4 פרחים. (23,22,14,10). נישאתי "ילדה" בת 20. וגדלתי תוך כדי נישואיי. יעל, האינטרנט, לא בענין של הירידה במשקל אולי, נתן גם לי מתנה גדולה. ואני נורא שמחה שהכרתי גם אותך..... וזהו. מספיק לדבר עליי. לא אוהבת !!!! חיבוק מהלב, דליה.