יש לי שאלה!

יש לי שאלה! ../images/Emo3.gif

בשיר פרשיוס ט'ינגס, "In the seventh grade" הכוונה לכיתה ז' או לכיתה יא'?
תודה

מסכימה,

אבל דוקא בגלל מה שהיא אומרת בשיר. כלומר, זה נשמע הרבה יותר כמו ילדה בת 12 מאשר בחורה בת 17.

חשבתי על זה.

אבל אני חושבת שזה נאיבי מדי, ויש בזה את הקיצוניות הילדותית.וזה גיל שבו דברים כאלה הרבה יותר משפיעים. אז זה מסתדר לי יותר.

gelrad

New member
השאלה על מה השיר

אם זה על קבלת המחזור החודשי אז זה כנראה ז. אם זה על איבוד הבתולין אז יא...

noosh

New member
השיר לא עוסק באף אחד מאלה

הוא לא ממש ספציפי לגבי הנושא. הוא עוסק יותר בהתמודדות שלה מול הסביבה. מה גם שהשורה הזאת, Guess my loyalties turned like my ankle, in the 7th Grade, Running after Billy, running after the rain היא מתייחסת לכיתה ז' כחלק מזכרון, ולכן זה מתאים שזה היה בגיל הזה. מה, לא עשינו אף פעם שיר השבוע על פרשס?

גם אם לא,

נו, כל מה שצריך זה את הVH1, ואת סבתא שלה והתשובות המתחכמות ואמא צוחקת מהצד והמחשבה שmaybe one day I could run faster.. :) לא..?

ה-VH1.

לא יצא לי להגיד את זה פה מספיק אני חושבת. אבל זה באמת הדבר היחידי שמישהו צריך בחיים. אני יכולה לראות את זה שוב, ושוב, ושוב, ושוב. אני כבר מדקלמת את הסיפורים עליה ועל אל סטיוארט והשאמאן הדרום אמריקאי, ומכירה את כל ההבעות שלה שם בע"פ. ועדיין אי אפשר לתאר איך ההופעה הזו עושה לי כיף, במיוחד הביצוע הנהדר לפאדר לוציפר. יש לה כל כך הרבה ערך סנטימנטלי אצלי
. וזהו, סתם הייתי צריכה לפרוק את הסגידה לזה איפשהו
.

|סגידה| בהחלט ../images/Emo6.gif

כן, הקטע עם אבא שלה וpraise jesus היה ענק. והראספברי (actually, I'm about to kick her ass right now because, this is for her and I'm IN LOVE with her)
וIIEEE
ו-I'm experienced BABE
טוב, דיי, שתקתי

למעלה