יש לי שאלה

יש לי שאלה../images/Emo22.gif

האם כאשר אתן פונות לבקשת עזרה של אחד "האורחים" בפורום, יהודה מלול, לילך צרקביץ אלסר, ועוד אורחים מזדמנים וקבועים, האם אתן לא קוראות את ההודעות הנכתבות, או לפחות של המנהלות? כל פעם זה מפריע לי מחדש, האם זה נראה לכן מנומס שאחת מהמנהלות כותבות לא להוסיף הודעות, תמיד יש עוד הודעה או שתים (ולפעמים יותר) שמגיעות. ולא לא מדובר על דקה או אפילו עשר אחרי שמבקשים לא לכתוב עוד, מדובר על שעה ולפעמים שלוש וארבע. זה כל כך לא מנומס לא כלפי המארח- שבאמת נותן מזמנו ומתנדב לענות להורים, והם עושים את זה עם הרבה סבלנות וגם לא כלפי המנהלות. אני פשוט לא מבינה את זה. וכל פעם זה מציק בעינים

shapir1

New member
../images/Emo45.gif צודקת בהחלט.

לפעמים אני רואה הודעות שנכתבות הרבה מעבר לארבע-חמש שעות ואני באמת תוהה שמא לא ראו את הסימון של המנהלות או שמנסים בכל זאת למרות הבקשה לא להוסיף שאלות. אני גם חושבת שזה לא מנומס.

נראה לי

שבמרבית המקרים, נכנסים להודעה הראשונה בשרשור ומיד שואלים. לא כולם טורחים להציץ הלאה בשרשור. אני לא חושב שעושים את זה בגלל חוסר נימוס, אלא שמה שחשוב לחלק מהשואלים והשואלות הוא לשאול שאלה ולקבל מענה.

בדיוק ../images/Emo45.gif

גם אני רציתי להוסיף שאלה, רק לא היה לי מה, ורק אז ירדתי וראיתי בהמשך השרשור את הבקשה המנהלית. לא צריך לעשות סיפור מכל דבר... קורה שמפספסים.

ומה זה מפריע לך/לכם שרשמו??../images/Emo12.gif

אז רשמו.... מה הביג דיל??? ת ת ע ל מ ו . מה כ"כ קשה?! ואם זה קורה לא פעם אחת אלא תמיד אז למה להעיר ואם נעיר זה יעזור??? בואנה זה פורום פה לא בית ספר!!!! לא באים לחנך פה אף אחד או שמא אני טועה???
לא צריך לראות כל דבר -אפשר להתעלם מדברים - קטנים- כאלה שמפריעים!!! (וזו עצה קטנה לחיים)

כן זה יעזור!

זה צריך לעזור, לא בית ספר - אבל יא ראבק קצת כבוד. (ולכתוב "מתי יהודה עונה" אפשר לכתוב גם יותר יפה).

חמפון

New member
וגם לכתוב ביקורת על מישהו לא ישירה

אלא בדרך עקיפה זה ילדותי ולא מנומס לא פחות! אם יש לך מה להגיד למישהו לא צריך לכתוב "מישהו" או לצוטט בלי להזכיר שמות - קצת בגרות זה גם מעיד על דרך ארץ

זIקיני

New member
אני גם לא מבינה מה הבעיה

במקרה הכי גרוע הוא לא יענה או שיפנה להודעה קודמת. מה זה המשטר הזה? כשיש לי בעיה ואני צריכה תשובה דחופה אני ישר שואלת, לא הולכת 8-9 הודעות אחורה כדי לבדוק אולי יש משהו קרוב. וחוצמזה שלכל אמא שיש לה בעיה - הבעיה שלה הכי גדולה והכי חשובה באותו רגע, אם מישהי שאלה משהו קצת דומה, זה עדיין לא 100% מה שקרה אצלה, והיא רוצה לקבל תשובה שמותאמת ספציפית למקרה שלה ולא משהו קרוב וכוללני. אם יהודה פה בהתנדבות (ובאמת כל הכבוד לו וללילך ולכל השאר
) אני מאמינה שהם עושים את זה באהבה והבנה. ועוד 2-3 הודעות דומות זה בדיוק עוד 5 דקות השקעה... למה לתת לשואלים/מתייעצים להרגיש רע?

a y a l u l a

New member
לאנשים עסוקים גם 5 דק' זה המון זמן

ועם כל ההבנה והאהבה שבדבר סביר להניח שהמומחים מקציבים זמן מסויים להיכנס לפורום וכל דקה יותר זה כבר על חשבון דברים אחרים שלהם. והצעת יעול... כשרוצים לשאול שאלה בפינות היעוץ בפורום פשוט לרדת כמה שורות למטה ולראות אם יש הודעת הנהלה שלא להוסיף יותר הודעות.

זIקיני

New member
בזה את צודקת...

כי שכתוב נא לא להוסיף שאלות זה מאוד בולט לעין ולא צריך להיכנס הודעה-הודעה, ובכל זאת יש ששואלים ממש מתחת להודעה שלא להוסיף הודעות
מיותר לגמרי.

האורחים שלנו משקיעים הרבה

זמן ומחשבה בכל תשובה שלהם ולכן יש הגבלה של מספר השאלות לכל אורח (בהתאם לזמן שהוא מוכן להקציב לנו).

אויש נו באמת

נגמרו לך הדברים לכתוב או לחשוב עליהם אז מצאת את זה? חשבת אולי פשוט לפנות במסר כל פעם לאלה שכותבים שאלות אחרי ולקרוא אותם לסדר במקום לארגן עוד שרשור מעייף שכזה?

למעלה