יש לי שאלה...

הנמוכה

New member
יש לי שאלה...../images/Emo203.gif

איך אתן יכולות להעריץ, חבורת בנות, חשפניות, שבקושי יודעות לשיר, שמוכרות את הגוף שלהן, בקליפים זולים ומגעילים? מילא הבנים, שבטח מזילים ריר מול הטלוויזיה, אבל אתן הבנות, במקום להתבייש בזנזונות הזולות האלה, אתן מעריצות אותן?!

Aeon

New member
לא, מי ש מסכנה...

היא זאת שכותבת בפורום שלהן ומנסה כאילו ל"האיר" אותנו בחוכמתה והגיד שהן זונות וזולות... את באמת חושבת שאם את תיכנסי לפה ותתחילי לרדת עלינו אנחנו פתאום "נתחכם" ונפסיק להעריץ אותן? - את מה זה טיפשה

הנמוכה

New member
חחח

לא צריך להיות חכמים, בשביל להבין שהן לא שוות את זה
עזבו, אין מצב שתבינו..

קרןן16

New member
אני אענה לך ע"פ דעתי האישית בלבד../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שאת מסכנה,לא חושבת שאת קנאית או דברים בסגנון,כי הרי סה"כ,יש בדברים שלך די הגיון. אני כאן,בפורום הזה,מסיבה אחת פשוטה-אני לא מעריצה את הפוסיקאט דולז,אני לא מכירה אותן,לא יודעת מי הן ומה עברן,אני בסה"כ אוהבת לשמוע את השירים שלהן,אני איכשהוא די מתחברת לסוג השירים שהן שרות,אבל זה לא שאני מעריצה את האדמה שהן דורכות עליה. הפורום הזה נועד לא רק למעריצים שרופים שסוגדים ללהקה,אלא לחובבי המוזיקה שלהן,לפעמים זה קצת נסחף ומתחיל הקטע של ההערצה,אבל אני באופן אישי לא מעריצה אותן,אלא את המוזיקה שהן יוצרות. ד"א,נדהמתי לגלות שבעבר הן היו חשפניות,וזה לא מעלה בפניי חיוך,אם את חושבת כך ואני לגמרי נגד העובדה שאישה תשרת את צרכיו של הגבר באופן כזה או אחר,אני די מסכימה איתך בעיניין,לכן,אני באופן אישי לא מעריצה ולא מעריכה אותן,אלא רק אוהבת-חובבת את המוזיקה והשירים שלהן. אני לא מתביישת בהן,כל אחת והחיים שלה,כל אחת חושבת את המחשבות שלה,בעיניי אחת זה טוב ובעיניי השניה אחרת,אם היה להן טוב להיות חשפניות,אז בכיף. יום נעים

dor307

New member
אני לא חושב שאף אחד פה

מעריץ אותן,זה רק אוהבים את השירים שלהם,אני לא חושב שהן גרמו למישהו בעולם הזה להתפשט או משהו... גם זה לא שהן ערומות בקליפים....והן לא היו חשפניות,הן עבדו במעדון קברט,לא היה שום עירום,לא היו שם לאמפ דאנס..היה מופע כמו מופע בלט(מה גם שם הן לובשות בגד גוף קטן שכל התחת בחוץ) שהן גם שרו,אנשים אוהבים להסיק מסקנות סתם. וזה ממש אפליה על פי מראה מה שהיא עושה להן.

הנמוכה

New member
שישירו, שיעשו מה שבא להן

אותי פשוט דוחה, שהן מ=ו=כ=ר=ו=ת את הגוף שלהן, לכן לא הבנתי איך בנות (לפחות), יכולות להעריץ נשים שעושות מוזיקה, ומיחצנות אותה דרך הגוף שלהן.. וכן הן היו חשפניות בעבר, לא סתם אמרתי את זה.

Aeon

New member
לא הן לא היו ,

את גם סתומה וגם לא יודעת על מה את מדברת...

westlife 4ever

New member
הן מוכרות לעזאזאל!! את יודעת מה זה

למכור גוף?!?! כוס אחטוק!!! הן לא זונות!!!!!!!!!!!!!! את בכלל מכירה אותן שאת אומרת את זה?!

West Doll

New member
../images/Emo45.gif

ת'אמת גם לא אכפת לי מה הן ילבשו העיקר שימשיכו לעשות מוזיקה טובה..
ואפשר לחשוב שכריסטינה אגילרה ובריטני ספירס צדיקות....גם הן מופיעות חצי ערומות ובכל זאת..היא לא תכנס לפורום שלהן ותגיד כאלה דברים.. הכל בגלל כמה שמועות מטופשות ללא כל בסיס.. פשוט שטויות!

westlife 4ever

New member
אבל הן לא היו חשפניות!!! יואו!! כמה

פעמים אני צריכה לכתוב את זה?!?! אן רקדו ושרו כולה במועדון! והינה! כריסטינה וגוון סטפאני שרו איתן אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!! תקראי את הביוגרפיה שלהן במאמרים ותביני!

D R I F T

New member
ואין כאן עניין של הערצה

אלא שילוב של שירים יפים עם בנות שנראות לא רע

כנסי כנסי...

דבר ראשון מי את לעזאזל חושבת שאת, שתבואי לפה ותמתחי ביקורת עליהן או עלינו?! אנחנו מכירים אותך?! את מכירה רבע מהפורום הזה או את הדולז עצמן?! ממש, אבל ממש לא . מילא היית מכירה אותן, אבל הוכחת לנו או לפחות לי שאין לך מושג מי הן בכלל. בכלל אבל! הן ממש לא זונות. אז הן מופיעות חשוף. אז מה?! זה מוריד ממה שהן?! מהערך שלהן?! מאיזה בנות אדם מקסימות הן?! מהאופי המדהים של כל אחת ואחת מהן?! ממש, אבל ממש לא. אולי לשירים שלהם אין מסרים כאלה מדהימים.. אבל השירים שלהן,זה ממש פאן לשמוע אותם. יש להם קצב מצוין...ויש להן כישרון שירה בענק... בעצם, יש להן שיר אחד שמדבר על אהבה, Stick with you, שהוא פשוט מדהים. הוא מאוד מרגש לדעתי... ולו כן יש מסר. ובכלל, הן מדברות על גירל פאוואר והכוח הנשי, אז אנחנו צריכות להתבייש בהן?! אם היית משקיעה בזה עוד קצת מחשבה!! נורא נורא קל לשפוט... נמוכה? - את באמת נמוכה. מאוד.

למעלה