יש לי שאלה

כלנית 2

New member
נו כבר גלי לנו../images/Emo132.gif ניצתי אין

לי מה להוסיף הכל כבר נאמר... רק נשאר לי לאחל לך הצלחה שולחת לך (((((((
))))))

לגלות? ../images/Emo12.gif

אין לי מה לגלות יקירתי
הלואי והיה זו היתה שאלה ודוגמא למען הדיון ולא משהו אישי

כלנית 2

New member
אופס ...סליחה מעמידה את עצמי

בפינה.....ומזמינה שיעור בהבנת הנקרא

מצוטטת

New member
מ´פתאום בעונש ../images/Emo24.gif

השאלה הופנתה לניצת ותשובתה לא סיפקה אותי
אז התעקשתי , לקבל תשובה......
אז עכשיו אלך אני לפינה... ואמשיך לחכות.

מצוטטת

New member
אופסססססס בלבלבלתי...ענית לי |

לא שמתי
ולא חשבתי שאקבל תשובה אחרת

כלנית 2

New member
שטויות מצוטטטת גם אני לפעמים../images/Emo10.gif

מדברת עם עצמי עצמי זה היועץ הכי דגול שלי

איזה מזל שבאתי רק עכשיו ../images/Emo8.gif

אחורי שראית שעניתי
וכן צוטטונה חביבה אני בעד איחוד, אם רק נקשיב אחד לשני, אם רק נקבל אחד את השני בסובלנות האמיני לי שהכל יהיה נפלא בחיינו.

ophra

New member
כלנית ../images/Emo141.gif

דפדפי קצת למטה... לשרשור על הנעדרים החלפת הדברים בין מזל לסגול היא שהעלתה את הדיון על סדר היום... והפרטיות של סגול ידידנו...
נשארה איתנה כתמיד!

כלנית 2

New member
אוקי עופרה תודה על ההפניה ..

קראתי הבנתי ועשיתי ש"ב... מה מגיע לי?

אורליכ

New member
לי זה היה מאוד קל...

אני כותבת בפורום תמיכה אחר... מזה זמן אני והבחור ששנינו כותבים בו היינו כותבים אחד לשני. גם הכרנו במפגשי פורום כך שידענו... ואז שנינו נכנסנו לתקופה מאוד קשה והצעתי לו להיפגש איתי. ניפגשנו ובילינו יחד סוף שבוע שלם (24 שעות). היה מעולה, דיברנו על הכל וסיפרנו ובסיכומו של היום, לפני שנסעתי הביתה הסכמנו שמן הסתם עכשיו נבין הרבה יותר מה שכתוב, נסתכל על זה מזווית אחרת, אבל בנוסף, גם הסכמנו לשמור על הפרטיות של שנינו ולא לחשוף דברים שסיפרנו אחד לשני. אני חושבת שלמען הידידות, שווה להסכים על כך, כי אם לא, אז מה זה שווה? הפסדתי ידיד...

*יערית

New member
פילוסופיה.....

לא שאני עומדת לכתוב כאן אותה..אבל מצטערת קראתי את כולכם והכל נשמע לי נכון הן לכן והן לשם, וכולה מדובר על פרטיות..מה כל הפלצף הזה...?
אצבעות ידיי כבר עשו מעשה שלא היה צריך להעשות כאן בפורום ועל כך "שילמתי"
... באמת יש מקום לשאול את הצד השני של הסיפור עם בא לו להיחשף לסיפור שיכתב ...בדבר הפגישה ולא חשוב פרטי המפגש! לא יודעת לפעמים לי דברים נראים טיבעיים ביותר.... כפי שמזל שאלה את סגול זה נעשה באמת בעליצות ובבדיחות דעת, אולי היתה סקרנות וזה טיבעי..אך היא כיבדה את רצונו(הוא הרי היה רציני) ולא "חיטטה " מעבר לזה. עכשיו מזל..מזל..מזל.... איך זה להיות בכותרות?
{למה..למה..רק אותי מפנים לפנלים
}

את את את

היהלום שבכתר
יערית יכול להיות שזה בגלל שכל היום את מנקה פנלים? מתה עליך

אריק 34

New member
בא לביקור

גם אצלכם יש קפה ועוגיות? לשאלתך אם נוצרים ומיפגשים ואולי אהבה אין רע בלדבר על הרגשות שלך לאותו אדם כל עוד אתה לא חושף אותו אפילו אם הוא מסכים לחשיפה אני לא חושב שהיא דבר בריא ולמה כן לדבר כי אולי המקומות האלה הפורום צט וכדומה הם מקום מיפלט להרבה אנשים שפה יכולים להגיד את דעתם בתור אחד שהיתה לו אהבה מהפורום אני חושב שעל הרגשות אדם חייב לדבר זהו חג שמייח ושנה טובה גמר חתימה טובה

תשאלי לעצתו

ואם הוא יסכים תספרי את זה עם שמות או כינויים בשום פנים ואופן לא לעשות זאת על דעת עצמך כי אז זה ייגבול בחוצפה

למעלה